Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy szép lány akinek sok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy szép lány akinek sok ismerőse van és jár bulizni, az tuti megcsalá a barátját aki otthonülős típus?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 18. 17:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%
Szia, én voltam már ilyen kapcsolatban és sosem csaltam meg a páromat. Azért járok bulizni, hogy táncolhassak és a barátaimmal legyek, nem faszvadászat miatt.
2021. ápr. 18. 17:05
 2/12 anonim ***** válasza:
73%

Ha szereti akkor nem!

Sokmindentől függ.. Ennyiből nem lehet leszűrni.

2021. ápr. 18. 17:07
 3/12 anonim ***** válasza:
84%
akiket én ismertem, az mind félrelépett végül, pedig nem is voltak túl szépek. persze mind tagadta, de kiderült az turpisság.
2021. ápr. 18. 17:08
 4/12 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem igen. Minek menne egy párkapcsolatban élő csaj bulizni, amikor tudja, hogy tele van az részeges, kanos pasikkal. Nyilván azért, mert kelletni akarja magát, élvezi, hogy bejön a sok csicskának, akiket lekoptathat. De aztán ha jön egy alfa pasi, már nem biztos, hogy eszebe jut az otthonülős pasija, aki éppen a PlayStation-ozik a TV előtt, és várja haza...

Normális esetben egy csaj a pasijával megy bulizni, vagy nem megy, mert tudja, hogy a bulik nem csak a táncról szólnak. Sőt...

5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen. A megcsalás döntés kérdése. Attól hogy szép és szeret társaságba járni lehet hűséges. Ez személyiségtől függ.
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem meg általánosítasz kedves utolsó!
2021. ápr. 18. 17:09
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Mármint a negyedik válaszolónak szántam.
2021. ápr. 18. 17:10
 8/12 anonim ***** válasza:
57%

Általánosítok, viszont ez nem jelenti azt, hogy ne lenne egy pár kivétel, de arra nem lehet bizonyosságot építeni.

Fordított esetben, a lány mit tenne akkor, ha a pasija mondjuk egy olyan rendezvényre menne, ami tele lenne túlfűtött lányokkal, akik legszívesebben aláfeküdnének? Aztán a srác azt mondaná: "ugyan, csak a kocsikat nézem meg". Szerintem az otthon maradt barátnőben megfogalmazódnának kétségek, hogy egy, ez az egész csak a kocsikról szól-e.

2021. ápr. 18. 17:14
 9/12 anonim ***** válasza:
72%

Persze, értelek. Lehet én vagyok máshogyan felépítve, de én nem féltékenykedek ilyenek miatt és a párom se, sosem adtam rá okot neki! Szerintem az alap viselkedéséből már lelehet szűrni, hogy ki milyen típus. Lehet naív vagyok, de van elég önbizalmam hozzá :)

2021. ápr. 18. 17:21
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem is csalna meg de kapcsolatrendszerei biztos vannak igy nagyobb eséllyel is ahhoz hogy bármikor megtehesse.

Vagy esetleg lesz pár olyan haverja akikkel majd jobban felmelegszeneik egyszer a dolgok köztük

Meg ugy ilyen apróságok

2021. ápr. 18. 17:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!