Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szép lány akinek sok ismerőse van és jár bulizni, az tuti megcsalá a barátját aki otthonülős típus?
Ha szereti akkor nem!
Sokmindentől függ.. Ennyiből nem lehet leszűrni.
Szerintem igen. Minek menne egy párkapcsolatban élő csaj bulizni, amikor tudja, hogy tele van az részeges, kanos pasikkal. Nyilván azért, mert kelletni akarja magát, élvezi, hogy bejön a sok csicskának, akiket lekoptathat. De aztán ha jön egy alfa pasi, már nem biztos, hogy eszebe jut az otthonülős pasija, aki éppen a PlayStation-ozik a TV előtt, és várja haza...
Normális esetben egy csaj a pasijával megy bulizni, vagy nem megy, mert tudja, hogy a bulik nem csak a táncról szólnak. Sőt...
Általánosítok, viszont ez nem jelenti azt, hogy ne lenne egy pár kivétel, de arra nem lehet bizonyosságot építeni.
Fordított esetben, a lány mit tenne akkor, ha a pasija mondjuk egy olyan rendezvényre menne, ami tele lenne túlfűtött lányokkal, akik legszívesebben aláfeküdnének? Aztán a srác azt mondaná: "ugyan, csak a kocsikat nézem meg". Szerintem az otthon maradt barátnőben megfogalmazódnának kétségek, hogy egy, ez az egész csak a kocsikról szól-e.
Persze, értelek. Lehet én vagyok máshogyan felépítve, de én nem féltékenykedek ilyenek miatt és a párom se, sosem adtam rá okot neki! Szerintem az alap viselkedéséből már lelehet szűrni, hogy ki milyen típus. Lehet naív vagyok, de van elég önbizalmam hozzá :)
Ha nem is csalna meg de kapcsolatrendszerei biztos vannak igy nagyobb eséllyel is ahhoz hogy bármikor megtehesse.
Vagy esetleg lesz pár olyan haverja akikkel majd jobban felmelegszeneik egyszer a dolgok köztük
Meg ugy ilyen apróságok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!