Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valaki kamaszkorában...

Ha valaki kamaszkorában csendes, otthonülős, nem bulizós típus, akkor az majd felnőttkorában fogja ezeket kiélni/bepótolni?

Figyelt kérdés

2016. máj. 31. 14:48
 1/9 anonim válasza:
97%

Szia! Csendesnek nem mondanám magam, sose voltam az. De a bulikat utáltam, 20 év alatt 2x voltam bulizni untig elég volt amit ott láttam, tapasztaltam. Nem fogok változni.

És miért kéne bepótolni? Buli nélkül nincs élet vagy mi? Kötelező mindenkinek hétvégén a buliban elverni a pénzét (rosszabb esetben a szülei pénzét) és talajrészegre inni magát? Hát, mert ha igen akkor se kérek belőle :D

Szóval nem feltétlenül, bár lehet hogy valakire később jön rá a bulizhatnék :)

2016. máj. 31. 14:52
 2/9 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül, de megvan rá az esély.

Úgy vélem jelen pillanatban (személy szerint), hogy örökre csendes maradok.

2016. máj. 31. 14:54
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
otthonülő voltam egész életemben és nem, nem pótoltam be. nem is érzek rá késztetést, pedig már a 30 hoz vagyok közel.
2016. máj. 31. 15:00
 4/9 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem arra nagyobb az esély, hogy magányos alkoholista lesz, minthogy bulizós. Szerintem.
2016. máj. 31. 15:33
 5/9 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Én pl nem pótoltam be semmit. Nem vonzanak a bulik. Kerti partik, baráti összejöveteleken szívesen ott vagyok. Egy egy haver által szervezet kisebb házibulin is... de ennyi.

Nem vonz, sem a tömeg, sem a diszkó zene, sem az, hogy a férfiak csak a szemüket meresztgetik a lányokra, míg a lányok egyedül vagy csapatban a parketten táncolnak.

De a letaperolás sem hiányzik egy heringpartin.

2016. máj. 31. 16:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez nem törvényszerű...mint erre is, mindenre van példa.
2016. máj. 31. 16:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Mint a bulizós kérdésnél, mindenre van példa. Így erre is arra is. Nincs recept. És ha azt várod...várhatod. :D
2016. máj. 31. 16:37
 8/9 anonim ***** válasza:
Helyzetfuggo.
2016. máj. 31. 17:33
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Bepótolni... ez nem olyan, mint a tananyag, hogy ha két hetet hiányoztál, pótold be. Ez egyéni. Kinek mire van igénye.
2016. máj. 31. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!