Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Büdös leszek szex közben is?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Büdös leszek szex közben is? Fiúk ez mennyire taszító?

Figyelt kérdés
A barátommal nemsokára szeretkezünk. Eddig csak önkielégítettem, esténként, mosakodás után. De mindig megéreztem a szúrós szagú izzadtságom. Elkeserít, nem tudom ez mennyire normális.🤷‍♀️
2021. máj. 14. 18:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
74%
Hát, fürdés után nem normális.
2021. máj. 14. 19:00
 2/11 Lazy Lover ***** válasza:
76%
nyugi mindenki izzad sex közben majd utána le fürödtök meg ki szellőztettek ennyi jó dugást
2021. máj. 14. 19:00
 3/11 anonim ***** válasza:
96%
dezodor/izzadasgatlo:)?
2021. máj. 14. 19:09
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan a szagod, még be is indulhat rá, ki tudja :D
2021. máj. 14. 19:10
 5/11 anonim ***** válasza:
37%
Fuuujjjjjjjj😝🤮🤮🤮🤮🤮
2021. máj. 14. 19:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Van akit izgat, persze azé aki tetszik. De ez nőknél is van.
2021. máj. 14. 19:26
 7/11 anonim ***** válasza:
86%

Fürdés után kb 2-3 óra kell, hogy a bacik úgy elszaporodjanak, h büdi legyél. Ugye a puncid nem szokott szagos lenni? Az a lényeg, h mikor kinyal, kellemes legyen. Másrészt akinek kifejezetten szagos a puncija annak egészségügyi baja van (akkor is,ha szűz)

Lehet, hogy a szex egy nagyon mocskos dolog, de csak ha jól csinálják ;-)

Használsz hónalj dezodort?

(Ha valami kérdés van, irj privit)

2021. máj. 14. 20:28
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
én exem is erősen jelllegzetes illatot árasztott, de mivel szerettem hol érdekelt..
2021. máj. 14. 21:24
 9/11 anonim ***** válasza:

Van egy lány egyik társasági körömben. Alkalmanként van, hogy fürdés után már erős urin szagú, van amikor nem érezni, van amikor leiizadás után érezni. De érezni akár kabáton keresztül is méterekről.

Volt neki sokáig barátja, aki nem nem érezte, vagy legalábbis nem zavarta. De van, hogy a társaság más tagja sem érezte a szagot.

Itt tuti valamilyen egészségügyi probléma állhat a háttérben, mert van, hogy én is leiizadok, de az direkt izzadtságszag, és csak ha nagyon odaszagulok akkor érzem.

Akkor ez emberfüggő is, hogy ki kinek a szagját érzi és kiét nem.

2021. máj. 15. 10:12
 10/11 anonim ***** válasza:
És akkor még a puncid, segged szagáról nem is beszéltél...
2021. máj. 15. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!