Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Taszító számotokra, ha orgazmu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Taszító számotokra, ha orgazmus közben a partneretek hangos röfögő hangot ad ki?

Figyelt kérdés
orgazmusnál kap el az inger és nagyon nehezen tudom csak visszatartani. titeket ez zavarna együttlét során?

2020. dec. 6. 22:11
 1/8 anonim ***** válasza:
86%

Most attól függ szerintem nőtől ez inkább lehet kiábrándító de közel se annyira vészes mintha azt érezném, hogy nem tudja magát teljesen elengedni :)

Ha a másik bír téged és azt akarja, hogy neked jó legyen akkor meg fog vele barátkozni, sőt még akar izgatóan is fog rá hatni.

2020. dec. 6. 22:13
 2/8 anonim ***** válasza:
86%

Engem nem zavar.

Ha így éli meg a gyönyört, akkor így...

A lényeg, hogy a nő akivel vagyok önfeledten élje meg a pillanatot.

F

2020. dec. 6. 22:13
 3/8 anonim ***** válasza:
50%
Jó dolog disznólkodni. 🙂
2020. dec. 6. 22:15
 4/8 anonim ***** válasza:
89%

Bocsáss meg, de ezen felröhögtem. De szó szerint.

Egyébként nem hiszem hogy nagyon zavaró lenne.

2020. dec. 6. 22:21
 5/8 anonim ***** válasza:
25%
Őszintén megmondom pontozzatok le, de engem zavarna. Nyögdösés oké, de röfögés? Még a fura nyögés is oke de ha elkezd röfögni tuti összevezünk mert azt hinném ki akar gúnyolni. De ez ilyen mi pl nem illenénk össze, de van aki elfogadja sőt valaki élvezné is csak na nekem pont nem menne.
2020. dec. 6. 22:27
 6/8 anonim ***** válasza:
61%
Ha jó nagy koca vagy, akkor hozzáadott érték.
2020. dec. 6. 23:28
 7/8 anonim ***** válasza:
86%

Picit

A párom röhögni szokott azt viszont édesnek találom

2020. dec. 7. 00:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Hát elvenné az élményt egy kicsit. Kéne kiírni egy kérdést, hogy mit szólnának a lányok, ha a férfi élvezés közben nyerítene hangosan, mint egy ló.
2020. dec. 7. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!