Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony fiú inkább taszító mint vonzó?
Figyelt kérdés
Én 190 vagyok és 70 kiló, ha mondjuk 85 lennék akkor már jobban észre vennének a lányok?2021. máj. 19. 18:40
1/9 anonim válasza:
Te selejt vagy.
Hagyd a gyúrást nekünk, Férfiaknak.
2/9 anonim válasza:
Nekem egyáltalán nem vonzó ha egy férfi ennyire vékony
3/9 anonim válasza:
Talán... de 110 kg is lehetsz ha nincs hozzá kisugárzásod és mister olimpia is lehetsz ha azt várod hogy majd a lányok "észrevegyenek" s odamenjenek hozzád. Ezt bizony neked kell megtenni (a kezdeményezést) és ott értelmes, normális kommunikációval elővezetni magad. Ott meg már nem számít túl sokat +/- 10kg. Bár szó se róla 190 cm-hez 70 kg nem túl sok, igaz van olyan nő akinek ez is bejön - HA van hozzá olyan kisugárzásod.
5/9 anonim válasza:
A párom is elég vékony, de ez a kapcsolatunkban egyáltalán nem számít. Számomra vonzó, mert szeretem őt. Ha valaki meg tud fogni a személyiségével, kedvességével, vagy bármivel, akkor már másodlagossá válik, hogy mennyit nyom. Persze általánosságban nehezebb ismerkedni átlag alatti és feletti súllyal, de csak kitartóbbnak és türelmesebbnek kell lenni
6/9 anonim válasza:
Szerintem vonzó, bár én is nagyon vékony + alacsony vagyok. Ha kicsit súlyosabb lennék lehet féltékenykednék xdd
7/9 anonim válasza:
Nem mondanám taszítónak, teljesen semleges, hacsak nem kórosan sovány az illető. A kicsivel erősebb alkatúak tény, hogy jobban bejönnek, de ha alkatilag ilyen valaki, értelemszerűen nem "kizáró" ok, az összhatás és a kisugárzás a lényeg.
8/9 anonim válasza:
Nekem is tetszenek a vékony fiúk, sőt, az ilyen nagyon kigyúrt alkatok nem jönnek be, inkább a vékony/normál alkat de izmos kategória maximum, meg ismerősi körömben is a legtöbb srác vékony alkat, mégis van barátnőjük, a kisugárzás lényegesebb, nem is azt mondom hogy alfahímnek kell lenni, mert van akit az már taszít, csak annyi bátorságot szedj össze hogy meg merj szólítani egy lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!