Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-18 éves fiúk általában mennyire vevők idősebb (25+) nővel való kalandra?
Figyelt kérdés
Mondjuk az a baj, hogy nem vagyok az a milf típus, többnyire 10 évvel fiatalabbnak néznek (múltkor például leszólított egy 16 éves srác, de szegény teljesen lesokkolt, amikor megmutattam neki személyimet).
Az vajon vonzhat egy tini srácot, hogy fiatalnak kinéző, de tapasztaltabb nővel lehet? Vagy egyszerűen hazudhatnám, hogy 18 éves vagyok? :D
Elméleti kérdés, nem vagyok kiéhezett szexuális ragadozó, csak tetszenek a helyes fiatal srácok.
2021. aug. 2. 23:46
11/14 anonim válasza:
Kérdező! 23 éves, de tapasztalatlan sráccal nem érdekelne a dolog?
13/14 anonim válasza:
Ki az a hülye aki szerint egy 18 éves egy 50-est is megbaxna? Ezt tuti náluk sokkal idősebb pasik írják:D
14/14 anonim válasza:
Tegyük már rendbe a fogalmakat :D MILF = Mother I would Like to Fuck. Tehát adott esetben ha a kérdést kiíronak gyereke van már (értelemszerűen anyuka) és valaki szexelni akar vele, akkor ő egy MILF. Ennek köze sincs az életkorhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!