Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek igaz h ha egy fiatalabb lány egy idősebb férfival lefekszik az általában manipuláció eredménye?
Szerintem nem minden esetben becsapás de attól még nem etikus mert a fiatalabbak máshogy gondolkoznak ( nem teljesen értik mi miért és hogyan történik a körülöttük lévő világban), ezért nem várhatjuk el hogy felelősen döntsenek. Természetesen hogy ki milyen idősen lesz felnőtt gondolkozású az egyéni, de kellett egy egységes szabály ezt a jog 18 évben állapította meg.
Ettől függetlenül én 20 évnél húzom meg a határt , a fölött már úgy gondolom hogy elvárható egy lánytól hogy tisztában legyen a dolgokkal. Én 20 fölött tartom etikusnak.
Ez ostobaság. Nem kell ebben az érzelem szegény világban manipulálni. Egy olyan lányt,aki egy nálánál jóval idősebb férfiban találja meg a biztonságot,stabilitást.
S most nem csak a szexualitásra,hanem az érzelmi oldalára is értem.
De sokan most az anyagias dolgokra helyezik a hangsúlyt. Ami egy sztereotípia.
Nyílván ezt a témát halmazokra lehet osztani,ha realizálni akarjuk.
17,illetve fölötte nem feltétlenül, főleg ha megbeszéljük mit akarunk egymastoll6. Kihasználni, becsapni kor nélkül bárkit lehet.
Én is kedvelem a fiatalabb korosztályt, de ha megbeszéljük hogy "csak' szexről szól,,, akkor nem manipulálás. 40+ F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!