Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha általában nálam idősebb nőkkel jártam és értelemszerűen szeretkeztem, az jó karma?
Hasonló életutat jártam be és azt kell mondjam, hogy néha azt éreztem, hogy még a huszonéves lányokhoz is masszív IQ csökkentésre lenne szükség.
Az a kevés értelmes meg vagy megállapodott egy korosztályában lévővel, vagy egy idősebb pasit választott, de azt már tudatosan, családalapítás céljából.
Ez kicsit olyan, minthogy a futáshoz meg az súlyemeléshez is másfajta izomzatra van szükség.
A mi esetünkben az idősebb, érettebb, normálisabb gondolkodású nők azok, akik valahogy összejönnek, míg más férfiak, akiken meg fürtökben csüngenek a kis tiniribik, azok meg mindent megtennének egy milfért, de csak a rosszlányokról tudnak beintézni maguknak egyet, mert a 30-as 40-es nők körberöhögik őket az 50-es karral, kockás hassal pózerkedő kis ecsetfejűeket és ezen az sem változtat, ha vesznek a diákhitelből maguknak egy használt BMW-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!