Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 16-18 éves fiúk általában...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16-18 éves fiúk általában mennyire vevők idősebb (25+) nővel való kalandra?

Figyelt kérdés

Mondjuk az a baj, hogy nem vagyok az a milf típus, többnyire 10 évvel fiatalabbnak néznek (múltkor például leszólított egy 16 éves srác, de szegény teljesen lesokkolt, amikor megmutattam neki személyimet).

Az vajon vonzhat egy tini srácot, hogy fiatalnak kinéző, de tapasztaltabb nővel lehet? Vagy egyszerűen hazudhatnám, hogy 18 éves vagyok? :D

Elméleti kérdés, nem vagyok kiéhezett szexuális ragadozó, csak tetszenek a helyes fiatal srácok.

2021. aug. 2. 23:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
92%
A 16-18 éves fiúk egy 50 évessel való kalandra is vevők :D olyan szinten vannak az ember hormonjai ilyen korban hogy szinte bárkit is ha lyuk van rajta, nemhogy egy 25 évest :D Kapod is mindjárt a priviket tömkelegével, bár valami azt gyanítja ez volt a célod :D
2021. aug. 2. 23:48
 2/14 A kérdező kommentje:

Akkor ha valaki nem tud szöveget értelmezni ez alapján: "Elméleti kérdés, nem vagyok kiéhezett szexuális ragadozó, csak tetszenek a helyes fiatal srácok."

NEM KÉREK PRIVÁTOT, FŐLEG NEM IDŐSEBBEKTŐL. Köszi. Vagyis igazából írhattok, úgyse válaszolok.

2021. aug. 2. 23:50
 3/14 anonim ***** válasza:
75%

A 25+ nő még vagy 15 évre van a milf jelzőtől.

A 16-18 éves fiúk meg minden bizonnyal megdugnának bármit, amin punci van.

2021. aug. 2. 23:51
 4/14 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem vagy erre nyitott, mire fel a kérdés. :)
2021. aug. 2. 23:51
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szexuális ragadozó akkor lennél ha 14 évesekkel dugnál, attól még nem leszel az hogy - kölcsönös beleegyezés esetén - 16-18 évesekkel dugsz. S biztos lehetsz benne hogy meglesz a beleegyezésük egy 25 éves nő esetében (ha nem vagy 120 kg).
2021. aug. 2. 23:53
 6/14 anonim ***** válasza:
53%
Én abszolút 18F
2021. aug. 2. 23:54
 7/14 anonim ***** válasza:
Én eléggé vevő lennék főleg hogy ebbe a korcsoportba esek
2021. aug. 3. 00:25
 8/14 anonim ***** válasza:
44%

Szia 18 vagyok úgyszint.

Igen nagyon izgatnak a nálam tapasztaltabbak. De a milf bántó szó rád, nagyon messze vagy attól ❣️ örülök h vannak nők akinek mi jövünk be.

Bp.

2021. aug. 3. 00:55
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

"nem vagyok kiéhezett szexuális ragadozó"

Még nem, de ebbe az irányba tartasz. Van némi pedofil hajlamod. Remélem nem kistanár vagy...

2021. aug. 3. 06:01
 10/14 anonim ***** válasza:
52%
#9 Az ugye megvan, hogy a pedofil ember szexuálisan éretlen, serdülőkor előtti gyerekekhez vonzódik?
2021. aug. 3. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!