Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-18 éves fiúk általában mennyire vevők idősebb (25+) nővel való kalandra?
Mondjuk az a baj, hogy nem vagyok az a milf típus, többnyire 10 évvel fiatalabbnak néznek (múltkor például leszólított egy 16 éves srác, de szegény teljesen lesokkolt, amikor megmutattam neki személyimet).
Az vajon vonzhat egy tini srácot, hogy fiatalnak kinéző, de tapasztaltabb nővel lehet? Vagy egyszerűen hazudhatnám, hogy 18 éves vagyok? :D
Elméleti kérdés, nem vagyok kiéhezett szexuális ragadozó, csak tetszenek a helyes fiatal srácok.
Akkor ha valaki nem tud szöveget értelmezni ez alapján: "Elméleti kérdés, nem vagyok kiéhezett szexuális ragadozó, csak tetszenek a helyes fiatal srácok."
NEM KÉREK PRIVÁTOT, FŐLEG NEM IDŐSEBBEKTŐL. Köszi. Vagyis igazából írhattok, úgyse válaszolok.
A 25+ nő még vagy 15 évre van a milf jelzőtől.
A 16-18 éves fiúk meg minden bizonnyal megdugnának bármit, amin punci van.
Szia 18 vagyok úgyszint.
Igen nagyon izgatnak a nálam tapasztaltabbak. De a milf bántó szó rád, nagyon messze vagy attól ❣️ örülök h vannak nők akinek mi jövünk be.
Bp.
"nem vagyok kiéhezett szexuális ragadozó"
Még nem, de ebbe az irányba tartasz. Van némi pedofil hajlamod. Remélem nem kistanár vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!