Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves fiúk akik idősebb nővel vágytok szexre, tisztába vagytok azzal hogy általában már nem olyan a nő teste a ruha alatt mint egy tini lányé? Mennyire befolyásol ez titeket ha vetkőzésre kerül a sor? Nem megy el a kedvetek?
Össze sem lehet hasonlítani egy huszonéves testet egy negyvenessel.
Fejre lehet hogy még jó a sok vakolat alatt, de a testet nem tudja sminkelni..
Kedves kérdező
Mint idősebb nő, kikérem magunknak a “nem olyan a nő teste a ruha alatt, mint egy tinilányé”
6 éves korom óta hobbiból, szerelemből, és verseny célból sportolok. Most közel a 40-hez, könnyedén és bátran állíthatom neked, hogy jobb a testem, mint a legtöbb tinilányé.
Nem mellesleg, hacsak nem egy 60-70 éves nőről beszélünk, ezek a testek még igencsak bírják, ami egy fiatalabb srácnak kell
Kedves hatodik válaszoló! Pont a félreértés elkerülése miatt fogalmaztam úgy hogy "általában".
Annyira jó olvasni,hogy te a mai napig tartod lánykori alakodat,és elégedett vagy.:) Hasonló korúként ruhában én is kenterbe verek jópár fiatal csitrit. Meztelenül sem rossz a testem,viszont szülések és fogyás után azért nem olyan feszes a pocak és a combok. Bizonyos pózokban furán gyűrődik a bőr és ez nagyon tud frusztrálni,ezért a kérdés hogy mennyire tud zavaró lenni.Nem szeretném hogy csalódjanak bennem,akkor inkább bele sem vágok. Köszönöm az eddigi hasznos válaszokat! :)
Jogos a felvetésed,de egy huszonéves fiú minden bizonnyal a feszesebb testhez szokott,és talán bele sem gondol abba hogy egy idősebb nőé már nem olyan szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!