Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szeretitek za orgazmusotok után még egy kicsit dugnak titeket, vagy ott és azonnal áljon le a pasi?
Figyelt kérdés
2021. júl. 28. 11:57
1/8 anonim válasza:
A többség nem szereti, ugyanúgy pihenniük kell utána, az adott partneredtől meg majd megkérdezed :)
2/8 anonim válasza:
Ne álljon le, dugjon csak tovább, hogy újra elmenjek és ő is élvezze el bennem.
3/8 anonim válasza:
nekem feleségem nem szereti ha folytatom mert érzékeny neki és nem élvezi. 2.jára már nehezen megy el ha nem tartunk szünetet.
4/8 anonim válasza:
Nem értem… miért kellene pihenni, első? A női orgazmus más, mint a férfié? Egy nő gond nélkül el tud menni többször. Nem kell ott pihengetni. Meg is őrülnék, ha egy brutális orgazmus után a párom visszakapcsolna… akkor izgulok csak fel igazán és csak arra tudok gondolni, hogy még, még, még.
5/8 anonim válasza:
Szeretem ha nem áll le. Akkor hamar jön a következő élvezésem. 25L
6/8 anonim válasza:
Nekem nincs szükségem rá, hogy megálljon. Várja meg, amíg konkrétan a csúcson vagyok, kiremegem magam, abba maradnak az összehúzódások, aztán mehet tovább.
8/8 anonim válasza:
Én sem értem mi ez az álljunk meg hülyeség… a hüvely nem lesz érzékeny, csak a csikló….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!