Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, látens homo az a pasi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, látens homo az a pasi aki izgalomba jön olyan videóktól,ahol csaj szexel pasival felcsatolhatóssal?És vettem egy pici vibrit és néha beleülök és sorozatosan 4-10 orgazmusom van?Normál szexben meg max 2x elmegyek és vége? Ezmost akkor mi?

Figyelt kérdés
2021. júl. 26. 13:25
 1/2 anonim ***** válasza:
76%

Homoszexuális az, akit saját neme tud szexuális izgalomba hozni. Hetero párok között is elég sokféleképpen lehet szexuális kapcsolat, nem annyiról szól a szex, hogy a pasi beteszi, elélvez, kihúzza. Ha téged az izgat, hogy egy lány izgat análisan, az ugyanúgy heteroszexuális szexualitás.

Nekem is érzékeny az ánuszom, szeretem, ha egy lány izgatja, párkapcsolatomban része ez az együttlétünknek (ha nem is minden nap). De nem tudom elképzelni, hogy egy férfi csinálja nekem ugyanezt. Ezzel én full heteronak tartom magam. (42F)

2021. júl. 26. 13:57
 2/2 anonim ***** válasza:
93%
Mivel a lányokhoz vonzódsz nem
2021. júl. 26. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!