Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi lehet az oka, hogy sosincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, hogy sosincs orgazmusom? Lehet, hogy a fogamzásgátló, vagy inkább a pasi?

Figyelt kérdés
A fogamzásgátló papírjára ha jól emlékszem, rá van írva, hogy a libidó csökkenése egy gyakrabban előforduló mellékhatás. De ennyire? Kb. 3 éve szedem, úgy emlékszem, bár már csak halványan, hogy előtte jobb volt. A barátommal egyébként azuperül kijövünk és nagyon jó a kapcsolatunk. De a szexet annyira nem szoktam kívánni, orgazmusom meg már vagy ezer éve nem volt.
2017. aug. 16. 15:12
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Jól értem, hogy átéltél mát orgazmust de egy ideje mégsincs?
2017. aug. 16. 15:18
 2/11 A kérdező kommentje:
Így van.
2017. aug. 16. 15:18
 3/11 anonim ***** válasza:

"a szexet annyira nem szoktam kívánni"

Na! Ez pont a tabletta egyik mellékhatása lehet pl, ráadásul elég gyakori. Ebből kifolyólag lehet hogy nincs orazmusod pl.

Megoldás lehet ha más fajta gyógyszert iratsz fel, vagy más módszert kerestek.

2017. aug. 16. 15:20
 4/11 anonim ***** válasza:

Egybesik a gyogyszer kezdete es a mostani pasid "kezdete"? Vagy elozo barataidnal is megvolt a gyogyszer es az elvezet nelkuli szex?

Melyik volt hamarabb?

2017. aug. 16. 15:24
 5/11 anonim ***** válasza:

A fogamzásgátló bőven lehet ok. Örülj, hogy csak ennyi a mellékhatása. Egyik rokonnak majdnem ráment a mája.

Ajánlom az intim tornát is. Nemcsak a pasinak kell tenni a jó szexért. Rokaodúba hiába kúszik be a kígyó. Csak elveszik benne. Az intim tornával megtanulnád élvezni bármekkora farokkal.

2017. aug. 16. 15:31
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen, ez a kettő egybeesik. A tabletta előtt óvszerrel védekeztünk, úgy emlékszem, akkor sokkal jobb volt. Én is gondolkodtam tabletta váltáson, de szerintem a legtöbb tabunak van ez a mellékhatása, és lehet, hogy rajtam bármelyiknél kijönne.
2017. aug. 16. 15:31
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha akkor kezdted el szedni mikor lett ez a mostani pasid, akkor lehet csak a sraccal nem passzoltok...vagy nem tudod vele ugy elengedni magad.

Lehet a tabletta is persze de ilyennel még nem találkoztam, sőt

2017. aug. 16. 15:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Miért vártál ezer évig? Egyáltalán nem biztos, hogy a tabletta az oka, lehet, hogy ellaposodott a kapcsolat, megszűnt a lila köd. Gyakori jelenség. Két emberrel kellene beszélni: a szexpartnereddel és a nőgyógyászoddal.
2017. aug. 16. 15:37
 9/11 anonim ***** válasza:
Könnyen lehet a tabletta is, de talán kellő odafigyeléssel ez ki lehetne küszöbölhető.
2017. aug. 16. 15:47
 10/11 anonim ***** válasza:

Valts vissza gumira

Simán lehet a tablettanak ilyen hatása

Ha a palinak nem all gumiban, vagy nyafog miatta, akkor lapátra vele

2017. aug. 16. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!