Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Volt már olyan hogy miután a pasi berakta, azonnal (mondjuk egy percen belül) orgazmusotok volt?
Figyelt kérdés
Azt is írjatok le légyszi hogy mi váltotta ki :)2020. aug. 9. 18:11
2/10 anonim válasza:
Volt. Az váltotta ki hogy hónapokat vártam rá hogy megtörténjen végre :D
3/10 anonim válasza:
Volt. Lovaglóban. Beleültem, és szinte rögtön orgazmusom volt. Hogy mi váltotta ki? Annyira kívántam, annyira fel voltam izgulva.
4/10 A kérdező kommentje:
Na ez eddig jól hangzik, jöhetnek még válaszok 🙂
2020. aug. 9. 18:21
5/10 anonim válasza:
Nekem is lovaglóban. Már nagyon kívántam. Szinte csak beleültem aztán annyi
7/10 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Egyszer volt ilyen, az állandó párommal. Ült a fotelben, én meg hanyatt dobtam magam előtte a földön a legrövidebb ruhámban és bugyit villantgattam. Felkelt a fotelból, bugyi le, felkapott az ölébe, már benn is volt, elvitt az ágyra, ahogy jól beleültem, azonnal elmentem. Pedig nekem nem megy könnyen, úgyhogy ez emlékezetes volt.
9/10 anonim válasza:
Nekem csak úgy sikerült, ha elötte a párom sokáig húzott. Izgatott a szájával, de amikor elmentem volna abba hagyta, és kicsit másfele csókolgatott. Aztán újra. Ezt eljátszotta párszor, aztán amikor végre becsúsztatta, már annyira kívántam és kivoltam, hogy pár lökéstől elmentem.
10/10 anonim válasza:
Nekem volt. Nagyon fel voltam izgulva, én estem neki a páromnak, felváltva cibáltam a magam, és az ő ruháját, beraktam magamnak, és kész lettem. Ki voltam akkor nagyon éhezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!