Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Volt már olyan hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Volt már olyan hogy miután a pasi berakta, azonnal (mondjuk egy percen belül) orgazmusotok volt?

Figyelt kérdés
Azt is írjatok le légyszi hogy mi váltotta ki :)

2020. aug. 9. 18:11
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem. 28

Jó lenne...

2020. aug. 9. 18:13
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Az váltotta ki hogy hónapokat vártam rá hogy megtörténjen végre :D
2020. aug. 9. 18:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Lovaglóban. Beleültem, és szinte rögtön orgazmusom volt. Hogy mi váltotta ki? Annyira kívántam, annyira fel voltam izgulva.
2020. aug. 9. 18:17
 4/10 A kérdező kommentje:
Na ez eddig jól hangzik, jöhetnek még válaszok 🙂
2020. aug. 9. 18:21
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is lovaglóban. Már nagyon kívántam. Szinte csak beleültem aztán annyi
2020. aug. 9. 18:33
 6/10 anonim ***** válasza:
60%
Volr
2020. aug. 9. 19:15
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Egyszer volt ilyen, az állandó párommal. Ült a fotelben, én meg hanyatt dobtam magam előtte a földön a legrövidebb ruhámban és bugyit villantgattam. Felkelt a fotelból, bugyi le, felkapott az ölébe, már benn is volt, elvitt az ágyra, ahogy jól beleültem, azonnal elmentem. Pedig nekem nem megy könnyen, úgyhogy ez emlékezetes volt.
2020. aug. 9. 19:36
 8/10 anonim ***** válasza:
22%
Nem és szerintem nem is lessz
2020. aug. 10. 09:25
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak úgy sikerült, ha elötte a párom sokáig húzott. Izgatott a szájával, de amikor elmentem volna abba hagyta, és kicsit másfele csókolgatott. Aztán újra. Ezt eljátszotta párszor, aztán amikor végre becsúsztatta, már annyira kívántam és kivoltam, hogy pár lökéstől elmentem.
2020. aug. 11. 11:53
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt. Nagyon fel voltam izgulva, én estem neki a páromnak, felváltva cibáltam a magam, és az ő ruháját, beraktam magamnak, és kész lettem. Ki voltam akkor nagyon éhezve.
2020. aug. 11. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!