Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hüvelyi orgazmusod milyen szextől van?
Figyelt kérdés
Milyen póz, gyors lassú, behatolás mélység, farok vastagság vagy dugás szög? Szóval neked mitől szokott lenni csikló simi nélkül orgazmusod?2017. febr. 6. 14:34
1/9 anonim válasza:
akkor lesz hüvelyi, ha a farok a g pontot ingerli, ami a hüvely has felőli részén van. az ingerlás lehet csak a vastagságtól, vagy ha a makk azt a részt dörzsöli. ha a mostani pózban ez nem jön össze, akkor próbáljátok másikban :-)
2/9 anonim válasza:
Hüvelyi szextől. Lovagló pózban. 23 L
3/9 anonim válasza:
Nekem bármelyik pózban, de leggyorsabban,intenzívebben a kutyapózban, úgy ingerli a legjobban a g-pontom a párom. :)
4/9 anonim válasza:
Kutyapózban sikerül leggyorsabban és legtöbbször.
5/9 anonim válasza:
A legjobban lovagló pózban,de misszionárius és oldalt pózban is,egy hosszabb aktus közben akár többször is.
Meg természetesen megy a csiklóorgazmus is:)
6/9 A kérdező kommentje:
szóval mindenkinek mástól van hüvelyi orgazmusa?
2017. febr. 12. 16:23
8/9 anonim válasza:
Bármilyentől , ha van, mármint szex.
9/9 anonim válasza:
Ha mindenkinek ugyanúgy lenne megoldható, akkor egyszerű dolga lenne minden embernek 2-3mondatos utmutatót elolvasni. ><
Nekem változó, szinte majdnem minfen póz. De a kényelmesebb ha háton feküdve terpeszbe felhúzott láb, talp az ágyon.
Nem tudom kinél milyen mennyiség jön ki, de utálok takarítani 1-2dl után.
Sokszor azért mondom páromnak, hogy nem akarok mer nincs kedvem takarítani.
De vannak olyan nők, akik ezt sose fogják megtapasztalni. Jó sz@r lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!