Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak hüvelyi orgazmusom van, ez minek az oka?
Csikló izgatásra nem tudok elmenni, ha a párom elő játékként izgatja egy-két percig jó, de aztán túl érzékennyé válik. Magamnak eleinte nem érzek semmit, aztán egy idő után tudok ráhangolódni, ekkor megkérem, hogy vegye át, de akár negyed óra után sem megyek el, bár ilyenkor jó érzés - ez utóbbi igen ritka. Sosem masztiztam amúgy.
Nyalást élvezem, viszont egy idő után inkább a szex, még úgy sem mentem el (nyalással). Szex viszont nagyon jó a párommal, 5-6 hüvelyi orgazmusom is szokott lenni. Szex közben meg kimondottan kellemetlen a csikló izgatás. Amúgy engem abszolút nem zavar, de a párom mindenáron kényszerben van, hogy sikerüljön neki elérni nálam. Ezért a kérdés, hogy mitől lehet, mert a neten csak ennek fordítottját találtam :)
Privát üziket nem kérek.
21L
A csikló általában érzékeny jószág!
Sokat kell gyakorolni a nyalást hogy jó legyen!
Próbáld meg magadat kielégíteni, akkor könnyebben fogod tudni utasítani a párod hogy mit csináljon!
Nem nagy durranás az eldurranás, csak meg kell tanulni!
:-)
2-3-4 az ami az átlag, de szokott lenni 5-6 is, nyilván utóbbi nem minden napos, de azért előfordul, ahogy az is, hogy csak 1, vagy ha nagyon fáradt vagyok, vagy stresszes, akkor egy se - bár utóbbi azért elég ritka szerencsére :).
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!