Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Múlt éjjel olyan orgazmusom volt, amit eddig egy pasi sem ért el nálam. Hogy érjem el újra?
Figyelt kérdés
Múlt éjjel álmomban olyan intenzíven élveztem, mint még soha. Hüvelyi is csikló orgazmusom is volt. Álmomban amit a pasi csinált velem, azt éreztem. Mikor felkeltem tiszta nedves volt a bugyi és alattam a lepedő is. A való életben az eddigi partnereim közül egyik sem okozott ekkora orgazmust nekem. Hogyan érjem el újra azt az érzést? Lehet újra olyanom?
19/L
2015. okt. 23. 19:55
1/10 anonim válasza:
lehet csak kell hozzá olyan partner aki tudja mit kell neked megadnia
2/10 RRR válasza:
most már tudod mit vársz
és hogy hogy kell
hasznosítsd
3/10 anonim válasza:
nekem meg csak ijen partnereim voltak mindig
36F
irj megbeszélhetjük
5/10 Noren1989 válasza:
Aludj vissza, ne b_szakodj.
26/F
6/10 anonim válasza:
De igazán leírhatnád az itteni pasiknak, hogy történt, hátha tanulnak belőle...
7/10 anonim válasza:
6. Ebből nem hiszem, h lehet tanulni. Álmában máshogy működik az ember.
8/10 anonim válasza:
Álmomban én is hatalmasat élvezek de ezt még nem sok csaj tudta kihozni belőlem 35f
9/10 anonim válasza:
Szerintem vedd elő a Babos-könyvet hogy megfejtsd az àlmodat...
Ha esetleg beszedtèl valamit akkor pedig èn is kèrek belőle...:)
F38
10/10 anonim válasza:
Amik voltak álmodban, azt csináljátok. Próba szerencse.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!