Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Nektek átlagosan mennyi idő kell ahhoz, hogy hüvelyi orgazmusotok legyen aktustól?
A dobsz egy linket, szívesen elolvasom, hosszúságtól függetlenül…
Magamtól nem tudom, hogy mi az ami megbízható és mi az ami cosmopolitan szint.
De mint laikus, valahogy nem tartom reálisnak hogy komolyabb anatómiai eltérés nélkül az egyik nőnek lehet, a másiknak meg nem, hüvelyi orgazmusa… Nem hiszem, hogy az a többség aki képtelen rá.
Aztán simán lehet hogy tévedek.
Kérdező, itt egy ilyen link, most random találtam, de nagyjából ugyanazt írja le, mint a scholar.google.com-ban található kapcsolódó szakirodalmak, csak röviden és érthetően.
Lényeg: a hüvelyi orgazmusért ugyanúgy a csikló idegei a felelősek. Persze vannak extrém esetek, ahogy a cikkben is említik. Előfordul, hogy valaki anélkül orgazmust képes átélni, hogy hozzáérnének, de ilyesmiről nyilván már mindenki hallott.
Nem vagyok orvos vagy szakértő, csak egy pszichológushallgató, akit érdekel a szexuálpszichológia és sokat olvas/beszélget a témáról. Szerintem tök fontos lenne szerencsétlen nők edukációja, hogy nincs velük semmi baj, ha nem tudnaK "hüvelyi" orgazmust produkálni. Na meg a férfiaké is, talán kevesebb lenne a rinyálós faszméret-kérdés :D
Hasznos válasz arányaimból és a lepontozósdiból látszik, hogy mennyire nyitott a népség a kellemetlen igazságokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!