Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vágyom arra, hogy az egyik munkatársammal lefeküdjek? De nem lehet,hogy nyomjam ezt el? (mert muszáj)
Figyelt kérdés
Ritkán találkozom vele munkában, havi 2-3x,idősebb is az illető, és van családja, nekem is van férjem.
Az első találkozásunk óta vonzódom hozzá,de egyre jobban, annyira férfias a kisugárzása is. Fogalmam sincs hogy én bejövök e neki mint nő. Sokszor zavarban is vagyok előtte, és igyekszem semlegesen viselkedni, ez mondjuk szerintem sikerül, de minden találkozásunk után úgy érzem megőrülök, annyira akarom. Mit tegyek ez ellen.
31N
2021. júl. 23. 18:19
21/22 anonim válasza:
igen, lehet hogy buta, de ebben a vonatkozásban ez nem érdekes, mert ez egy érzelmi dolog, ahol nem játszik szerepet az intelligencia.
persze alacsony intelligenciával nehezebb az érzelmeket megfelelő irányba csatornázni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!