Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért csinálja a munkatársam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja a munkatársam hogy leginkább csak a testem nézi, és a tekintetem nem keresi annyira?

Figyelt kérdés
Volt például az hogy felérkeztem a lépcsőn és én ránéztem, ő meg láttam hogy nem is a mellem, hanem lejjebb nézett valamit az alakomon.
2020. febr. 16. 09:27
 1/7 anonim ***** válasza:
35%
Mert dugni akar veled. Nagy ész kell hozzá...
2020. febr. 16. 09:37
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem mer a szemedbe nézni, mert tetszel neki. Jó a lábad, ami tetszik neki. Dominánsnak tart magához képest. Számtalan oka lehet.
2020. febr. 16. 10:02
 3/7 anonim ***** válasza:
76%
Az arc a lélek tükre. Nem a belső értékeidre kiváncsi, hanem a testedre. Ismeretlenebb csinos nőt természetes, hogy szemtelenebbül megbámul egészséges férfi ember. Gyakran látott kolléganő testét jobban megbámulni azért már nem illendő, mert ez a kolléganőnek lehet sértő.
2020. febr. 16. 10:59
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
Na ... ez nagyon joooo > mostmar radsem lehet nezni?azonnal az okat keresed
2020. febr. 16. 11:33
 5/7 anonim ***** válasza:
78%
Ugy is fogalmazhatnank, hogy keruli a tekinteted.
2020. febr. 16. 11:44
 6/7 anonim ***** válasza:
csak lekövette a tekintetével amerre gondolatban járt a kezeivel.
2020. febr. 16. 21:56
 7/7 anonim ***** válasza:
57%

Peldaul zavarban van attol, hogy bamulod, es keruli a tekinteted. Nem hiszem, hogy erosen tevepatas leggingsben dolgozol, oda nez inkabb, ahol semmi kulonos nincsen.

Vagy belemagyarazod meg ezt is, hogy furcsan nez.

2020. márc. 9. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!