Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon vágyom arra, hogy az egyik munkatársammal lefeküdjek? De nem lehet,hogy nyomjam ezt el? (mert muszáj)
Ritkán találkozom vele munkában, havi 2-3x,idősebb is az illető, és van családja, nekem is van férjem.
Az első találkozásunk óta vonzódom hozzá,de egyre jobban, annyira férfias a kisugárzása is. Fogalmam sincs hogy én bejövök e neki mint nő. Sokszor zavarban is vagyok előtte, és igyekszem semlegesen viselkedni, ez mondjuk szerintem sikerül, de minden találkozásunk után úgy érzem megőrülök, annyira akarom. Mit tegyek ez ellen.
31N
fent azt irtad hogy férjed van most meg barátod
undorító hogy mennyire nem tiszteled.
megérdemelnéd, hogy elhagyjon most azonnal és elvegyen tőled MINDEN támogatást (még akár visszamenőleg is)
nem érdemled meg hogy támogasson vagy rád pazarolja az idejét.
Csakhogy nem akarok titkos kapcsolatot, meg félredugást, nem értem, hogy szinte az összes válasz miért ezt említi?
Azért tettem fel a kérdést, mert hátha volt már így vki, és tudna tanácsot adni, hogyan lehet elnyomni az érzést.
Persze idővel biztos jobb lesz, csak most nagyon nagyon gáz.
de lehet hogy komolyra fordul.
15#
az a baj hogy nem akarod elnyomni az érzést mert nem is tudod.
sajnos a nők nem igazán tudják hogy hogyan bánjanak az érzéseikkel mert nekik az egész élet csak az érzésekről szól.
amúgy ha annyira akarnád hogy elnyomd az érzést, akkor elmondanád a lenézett "férjbarátodnak", hogy mi a felállás és bevállalnád a szégyenérzetet. Csak mivel egyáltalán nem tiszteled a pasid és semmibe nézed így ez a forgatókönyv nem fog megtörténni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!