Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon vágyom arra, hogy az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon vágyom arra, hogy az egyik munkatársammal lefeküdjek? De nem lehet,hogy nyomjam ezt el? (mert muszáj)

Figyelt kérdés

Ritkán találkozom vele munkában, havi 2-3x,idősebb is az illető, és van családja, nekem is van férjem.

Az első találkozásunk óta vonzódom hozzá,de egyre jobban, annyira férfias a kisugárzása is. Fogalmam sincs hogy én bejövök e neki mint nő. Sokszor zavarban is vagyok előtte, és igyekszem semlegesen viselkedni, ez mondjuk szerintem sikerül, de minden találkozásunk után úgy érzem megőrülök, annyira akarom. Mit tegyek ez ellen.

31N

2021. júl. 23. 18:19
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
67%
Szopd le.
2021. júl. 23. 18:21
 2/22 anonim ***** válasza:
74%
Mondj fel. Akkor nem lesz a munkatarsad
2021. júl. 23. 18:23
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyen többször is, de nem kollégával, tehát mi többször találkoztunk, mint havi 2-3. Idővel el fog múlni, hidd el. Csak győzze az ember kivárni.

Miután lecsillapodtak a vágyaim már csak arra tudtam gondolni, hogy hogy csorgathattam ezekre a nyálamat.

Ja, ezek mellett nekem is volt barátom, szóval nálam is ez volt, el kellett nyomni.

21/L

2021. júl. 23. 18:29
 4/22 anonim ***** válasza:
31%

sajnos mivel nő vagy, ezért nem verték beléd (szó szerint is), hogy elnyomd a kis nyomorult érzelmeidet.

nőként ahhoz szoktál hogy az érzelmeid mindennél előrébb valóak, de a valóságban ez nem igaz.

ja külön gyomorforgató hogy te egyből azt gondolod hogy kellenél annak a pasinak. MIRE FEL gondolja minden nő hogy ő mindenkinek kell?

Ha átlagos himnemü lennél akkor értelmeznéd a helyzetet és tudnád hogy nincs keresnivalód szép nők intim szférájában.

2021. júl. 23. 18:39
 5/22 A kérdező kommentje:
A 4esnek mi baja van? Érti egyáltalán miről van szó?
2021. júl. 23. 19:04
 6/22 anonim ***** válasza:
43%
persze hogy értem, és neked meg fáj amit irtam, és ezért úgy érzed hogy jobb beállítani engem hülyének, mert másképpen még a szegény NŐI kérdező kerülne szégyenbe
2021. júl. 23. 19:13
 7/22 anonim ***** válasza:
87%
Ne foglalkozz vele kérdező, itt éli ki a komplexusait
2021. júl. 23. 19:18
 8/22 anonim ***** válasza:
70%

menj el egy "férfias kisugárzású" fizetőshöz, és megoldódik a helyzeted.....

a leírásból ordít hogy nem az ember érdekel téged személy szerint csak a férfias kisugárzásra reagálsz ösztön szinten.

2021. júl. 23. 19:42
 9/22 A kérdező kommentje:

8as,sajnos de, az a bizonyos ember miatt van. Más férfias kisugárzású emberekkel is találkoztam már, mégse kerültem még ilyen helyzetbe.

A tanácsod pedig nem igazán megoldás.

2021. júl. 23. 20:10
 10/22 anonim ***** válasza:
53%

érdekes módon a férjed is jó volt egy ideig, de most hogy van egy jobban kinéző és férfiasabb kisugárzású férfi, így már ő kell.

Ha lenne egy még jobb pasi, akkor ő kellene és így tovább.

sajnos nem számolsz azzal, mert érzelmi úton ezt képtelen vagy felfogni, hogy a női ösztöneid nem ismernek határt és mindig azt hiszed, hogy van egy jobb.

2021. júl. 23. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!