Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kiélted már magad? Milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiélted már magad? Milyen élmények miatt érziket úgy hogy kiéltétek már magatokat szexben?

Figyelt kérdés

2021. júl. 21. 09:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

nem vágytam soha arra, hogy sok csajjal dugjak, vagy "kiéljem magamat", mégis több partnerem volt, megéltem sok dolgot

elég extrém és perverz dolgokat, olyanokat is amikre nem is gondoltam

szerintem nem hiányoztak volna ezek az élmények, főleg amiket mostanság tervezek, de már ez történt

kapcsolatot mégsem akarok, de nem a szexuális dolgok miatt

F

2021. júl. 21. 09:51
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem érzem kiélve magam. Több olyan dolog van ami a fantáziámat nagyon piszkálja de sosem tenném meg. Szerintem szexben nem lehet kiélni magunkat. N
2021. júl. 21. 09:52
 3/17 A kérdező kommentje:
Asz'ongyák 30 éves korig érdemes kiélni magadat hogy egy komoly kapcsiba kezdhess.
2021. júl. 21. 09:55
 4/17 anonim ***** válasza:
89%
Ha te kapcsinak hivod akkor raersz meg 40 eves korodig is
2021. júl. 21. 10:00
 5/17 A kérdező kommentje:
Ha itt lehet masztizni és cumiztatni a barinőt akkor miért ne hívhatnám. Ilyen mogorva vénembert hogy nem tud valamit elfogadni hogy becézik? : D
2021. júl. 21. 10:05
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy kérdező? :D

Amúgy ez a legnagyobb demagógia, hogy csak akkor érdemes komoly kapcsolatba kezdeni, ha kiélted magad. Abszolút nem igaz.

Max ha vki ösztönlény akkor lehet gond.

2021. júl. 21. 10:07
 7/17 A kérdező kommentje:
Sztem is - is. Mert 25 évesen a csaj első szerelmével aki szűztelenítette végig hűségesen összeházasodott és 35 évesen pedig rájön hogy kipróbálna dolgokat tudná még máshogy is élvezni. Egy ideig motoszkál a fejében elfolytja feltesz ide kérdéseket... a házassága sem kezd lenni az igazi. Rámozdulnak még a pasik munkahelyén stb. Ismerős szitu.
2021. júl. 21. 10:15
 8/17 A kérdező kommentje:
32 f - de én sem érzem hogy kiéltem volna
2021. júl. 21. 10:17
 9/17 anonim ***** válasza:
Semennyire se éltem ki magam, remélem még lesz rá alkalom. F40+
2021. júl. 21. 10:19
 10/17 anonim ***** válasza:
89%

14 évesen elveszítettem a szüzességem, sok pasim volt. Kipróbáltam mindent amit akartam. Sok kalandom volt. Teljesen kielégültnek érzem az életem. Nincs újdonság ami izgatna, amit ne próbáltam volna.

Legyen szó szexről, pasikról, bulikról, én teljes mértékben kiélveztem a fiatalságom.

28/N

2021. júl. 21. 10:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!