Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiélted már magad? Milyen élmények miatt érziket úgy hogy kiéltétek már magatokat szexben?
nem vágytam soha arra, hogy sok csajjal dugjak, vagy "kiéljem magamat", mégis több partnerem volt, megéltem sok dolgot
elég extrém és perverz dolgokat, olyanokat is amikre nem is gondoltam
szerintem nem hiányoztak volna ezek az élmények, főleg amiket mostanság tervezek, de már ez történt
kapcsolatot mégsem akarok, de nem a szexuális dolgok miatt
F
Hány éves vagy kérdező? :D
Amúgy ez a legnagyobb demagógia, hogy csak akkor érdemes komoly kapcsolatba kezdeni, ha kiélted magad. Abszolút nem igaz.
Max ha vki ösztönlény akkor lehet gond.
14 évesen elveszítettem a szüzességem, sok pasim volt. Kipróbáltam mindent amit akartam. Sok kalandom volt. Teljesen kielégültnek érzem az életem. Nincs újdonság ami izgatna, amit ne próbáltam volna.
Legyen szó szexről, pasikról, bulikról, én teljes mértékben kiélveztem a fiatalságom.
28/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!