Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kiélted már magad? Milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiélted már magad? Milyen élmények miatt érziket úgy hogy kiéltétek már magatokat szexben?

Figyelt kérdés

2021. júl. 21. 09:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
50%
Ezekszerint a nőkkel van bajod...
2021. júl. 21. 12:26
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan tini korom óta komoly, több éves kapcsolatokban voltam. Most húszonévesen sincs másképp. Tulajdonképpen nekem nem voltak szabad éveim, amikor össze vissza keféltem, de én akartam így, nem is hiányzott. Én kapcsolaton belül éltem meg mindnet, amit szerettem volna. 3as,gangbang,cuckold és társai pedig számomra nem férnek bele, egyáltalán nem vágyom rá.
2021. júl. 21. 13:19
 13/17 A kérdező kommentje:
Ja meg lehet élni kapcsolatban is csak nem konzervatívban, igen.
2021. júl. 21. 13:32
 14/17 anonim ***** válasza:
61%
24 éves koromig kb 30 szexpartnerem volt, fiúk-lányok vegyesen, aztán megházasodtam, de most hogy kezdenek nagyobbak lenni a gyerekek, újrakezdeném. Elég nagy gondban vagyok emiatt, mert a párom viszont konzervatív.
2021. júl. 21. 13:56
 15/17 anonim ***** válasza:
89%
30 évesen 1 partnerem volt (van), akivel elsők vagyunk egymásnak, már 15 éve. Nem mondanám, hogy kiéltem magam, őt eléggé kiismertem minden téren, nem csalnám meg csak azért, hogy "kipróbáljak dolgokat" mással is.
2021. júl. 21. 14:17
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát én épp 30 vagyok, de még van egy csomo olyan dolog a sexben, amit nem probáltam és szeretnék majd még a jovoben megélni a jovendo beli barátnommel. Vannak kozotte olyan dolgok is, amik lehet vele már nem fogok tudni osszehozni, mint mondjuk egy hármas, akár 2F akár 2N felállásban, de ezeket eleve én is inkább most szingliként szeretnék még behozni teto alá. De nem ez a prioritásom. Sokkal tobb energiát fektetek a rendes barátno keresésébe, így nem is nagyon van reális esély, hogy cska úgy magátol megtalál egy ilyen ajánlat :D
2021. júl. 21. 15:36
 17/17 Senior Séf ***** válasza:
100%
Valamikori zenész mivoltomnak "köszönhetően" nincs a szexuális bakancslistámon kipipálatlan pont.
2021. júl. 22. 09:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!