Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnétek egy ilyen sráccal?
Figyelt kérdés
Lányok, ti lefeküdnétek egy ilyen sráccal?
-191cm magasság
-átlagos, kissé izmos testalkat
-barna szem és félhosszú barna haj
-15cm farok
2021. júl. 21. 08:57
5/12 anonim válasza:
Most ez mire jó? Ha sok nemet kapsz, kopaszra vágod magad, vagy mi lesz?
8/12 anonim válasza:
Csak azért nem, mert a kérdésedből itélve is önbizalomhiányos vagy és várod a vissza igazolást h jajj de jó vagy. Nekem meg ez negatív dolog
9/12 anonim válasza:
Az első három paraméter alapján "talán". Az utolsó alapján nem, mert fejben még mindig a pötsméregetésnél jár. A kérdés egészét tekintve meg pláne NEM, mert a sült galambot várod nem pedig teszel érte.
10/12 anonim válasza:
Csak ezalapján nézve igen. A magasságod jó, mert én is magas vagyok, alkatnál nekem annyi a lényeg, hogy ne legyen se túl vekony, se túl kövér, a barna haj+barna szem mindig tetszett 15 centitől a farok is jó, főleg ha vastag.
(van párom, ez egy elméleti válasz volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!