Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18+ lányok ti lefeküdnétek egy 16éves sráccal?
Figyelt kérdés
félreértések elkerülése végett: nem vagyok annyi.2020. aug. 23. 01:37
2/10 anonim válasza:
Én nem vagyok lány, de aki erre igent mondd az vagy nem lány valójában vagy valami elképesztően rossz az önbecsülése... Egyébként le lehet, nem azért mondom, de azok egészen ritka kivételek
3/10 A kérdező kommentje:
trollok irnak rám. félek.
2020. aug. 23. 02:11
4/10 anonim válasza:
Nem a papírtól függ, hanem a viselkedésétől. Bár 16 évesek általában még nagyon éretlenek, mármint gondolkodásban.
5/10 anonim válasza:
18 év alatt hagyd el az oldalt!
6/10 anonim válasza:
Hát én talán igen de biztos ritka az olyan😅🤷♀️
8/10 anonim válasza:
Talán igen, de ez az adott személytől függ.
9/10 anonim válasza:
Már így 21 évesen nem. De ha épp csak betöltöm a 18-at vagy 19 vagyok.. 3 év azért nem olyan durva. Mondjuk ott a gond hogy valószínűleg nem lenne belőle komoly kapcsolat, és anélkül én nem szexelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!