Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan az ilyen girhes nők lettek a férfi ideálok?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Nagyon gáz válaszok vannak, kb az ottani férfiak 95%-a csorgatja a nyálát. Mióta divat a csontkollekció? A csajnak nincs semmi csípője, a keze lába meg olyan mint egy csontváz. Csöcse miatt nőies egy minimálisan, az összkép viszont egyáltalán nem szexi, sokkal inkább csúnya. A teltebb, egészséges nők meg dagadtnak vannak titulálva az ilyenek miatt. Egyszerűen szánalmas.
Mára bebizonyososott, hogy a jóllakott napközis testalkat nem egészséges.
Ez a lány tökéletes alakú. Nem irigykedni kell, a napi torna, zabálás csökkentése bárkinek elérhető.
Szerintem nagyon szexi a csaj. Inkább mint egy bálna.
"z összkép viszont egyáltalán nem szexi, sokkal inkább csúnya."
Neked nem az. A fiúknak az.
"Egyszerűen szánalmas"
A te hisztid szánalmas.
"Nem irigykedni kell, a napi torna, zabálás csökkentése bárkinek elérhető"
Kivéve a lusta bálnáknak, akik inkább siránkoznak ahelyett hogy változnának.
kérdező, én is nő vagyok és azt hiszem el kell fogadnunk, hogy a fiatal vékony csajok nagy mellekkel a mai kor ideáljai (persze nehéz megítélni, hogy ennek a lánynak push up/szilikon/vagy természetes melle van-e?), de mint a válaszokból is kitűnik, senkit nem is érdekel
ugyanakkor van egy mondás, miszerint a férfias férfiak a nőies nőket szeretik; egy nő pedig ugyebár nem attól nőies, hogy csonti és valami trükkel/jó beállítással nagy melleket varázsol magának
szóval ne idegesítsd magad, ez csak egy jól sikerült kép és nagyon felszínes, aminek sok férfi bedől, ez a lány sehol sincs a nőtől
26: nem értek egyet, nagyon sokat számít a viselkedés, a kisugárzás, a stílus, az értelem; nőként is kell viselkedni
attól, hogy valakinek jó az alakja (a képen a szereplő lánynak egyébként csupán a melléről sejthető, hogy jó, más nem igazán látszik csak annyi, hogy koplal és pózol), és kipakolja amije van még nem lesz nőies
legalábbis szerintem a nőiességhez kicsit több kell, bár én nem tudom ezt férfi szemmel nézni nekik lehet annyi is elég, ha sminkel és követi a divatot
28: valóban minden férfi nyilván kicsit mást keres egy nőben, ami a belsőt illeti (bár az elegancia, a méltóság, az önbizalom, az ízlésesség, a belső stabilitás valószínű mindenkinek bejön)
azonban a külsőnél szubjektívebb dolgot nehezen tudnék mondani, hogy ki szerint mi a nőies
én nőként például nem akarnék ilyen lenni, mint ez a lányka a képen
(nőként) jobban vágynék egy teltkarcsú homokóra alakra, szerintem például az a legszebb és a legnőiesebb és azokat irigylem, akik olyanok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!