Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan az ilyen girhes nők lettek a férfi ideálok?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Nagyon gáz válaszok vannak, kb az ottani férfiak 95%-a csorgatja a nyálát. Mióta divat a csontkollekció? A csajnak nincs semmi csípője, a keze lába meg olyan mint egy csontváz. Csöcse miatt nőies egy minimálisan, az összkép viszont egyáltalán nem szexi, sokkal inkább csúnya. A teltebb, egészséges nők meg dagadtnak vannak titulálva az ilyenek miatt. Egyszerűen szánalmas.
Bro' egyrészről bár a csaj karja tényleg vékony, de a felsőteste nagyon is nőies, van melle, van dereka, csípője stb.
Másrészről ne a GyK-ból indulj már ki - itt kb. minden nőre is azt mondanák hogy húúúú de csinos mert azt hiszik a kérdező az és meg akarják búbolni 😅
Én elég nagydarab vagyok, és a törékenyebb alkat jön be. Úgyhogy ez bejön, ez van. DDLG-hez tökéletes!
F, 44
Daddy dom little girl. Szerepjáték, BDSM alapú és kapcsolódik a korkülönbséghez is. Nagy kedvenc, most is keresgélek Debrecenben.
Az ötös
Én nő vagyok, de szerintem egy kövér vagy éppen sovány embert sem kellene ilyen szavakkal minősíteni. Szerintem te csak egy túlsúlyos nő vagy aki nem bírja elfogadni hogy vannak olyan férfiak akik nem szeretik a telt nőket.
Egy egészséges önbizalommal rendelkező ember nem bánt másokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!