Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Most komolyan az ilyen girhes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most komolyan az ilyen girhes nők lettek a férfi ideálok?

Figyelt kérdés

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Nagyon gáz válaszok vannak, kb az ottani férfiak 95%-a csorgatja a nyálát. Mióta divat a csontkollekció? A csajnak nincs semmi csípője, a keze lába meg olyan mint egy csontváz. Csöcse miatt nőies egy minimálisan, az összkép viszont egyáltalán nem szexi, sokkal inkább csúnya. A teltebb, egészséges nők meg dagadtnak vannak titulálva az ilyenek miatt. Egyszerűen szánalmas.

2021. júl. 20. 18:57
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
80%
#7-es, leginkább egy elég beteges apa-lánya szerű perverzkedés.
2021. júl. 20. 19:05
 12/30 anonim ***** válasza:
72%
Aki sovány azt nyugodtan lehet gúnyolni, ócsárolni. De aki dagadt, azt tilos, el kell őt úgy fogadni, nem tehet róla, stb stb. Igaz? Undorító ez a kettős mérce.
2021. júl. 20. 19:12
 13/30 anonim ***** válasza:
100%
#13 senkit sem korrekt ócsárolni, sértegetni meg pláne akár sovány, akár kövér
2021. júl. 20. 19:16
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
11- pasi ként teljesen így gondolom én is. A mostani párom is 165 magas és kb 68 Kg de ez nem illetve nem ez számít, az első komoly kapcsolatomban hasonló magas volt a lány és alig 50 Kg... Szerintem a kérdező igyon egy sört vagy koktélt és akkor megnyugszik, ha teltebb vagy akkor meg ne foglalkozz azokkal akik leszólnak de azért szerintem te se ess abba a hibába hogy egy olyan adottság miatt kritizálsz amiről esetleg egy vékony nő nem tehet. Én is pasi ként 68 Kg vagyok de akkor már felszedtem h a annyi vagyok, úgy értem, sosem leszek nagy mackó ez van, akinek nem teccik odább lehet állni.
2021. júl. 20. 19:22
 15/30 StevenUp ***** válasza:
100%
Barátnőmnek is pont ilyen az alkata, szóval kikérem magamnak hogy ilyen jelzőket használj...
2021. júl. 20. 19:30
 16/30 anonim ***** válasza:
56%
A mai fiatal csajok jó része ilyen testalkatú. Nem mondom hogy nem lehetne picit húsosabb, de hogy jó csaj az biztos. Ha nő vagy nem versengeni kell mert nem minden férfi bukik a vékony csajokra.
2021. júl. 20. 20:08
 17/30 anonim ***** válasza:
61%
Az nem csúnya, nem girhes, hanem egy 10/10-es tökéletes csaj. Nekem vékony az ideálom. Nem tudom fiú vagy lány vagy, bárminek is vallod magad, de ilyennel jellemezni bárkit is már magadról keltettél bennem egy igen erős első benyomást. Miért baj, ha nekem ez tetszik? Ha azt mondom telt tetszene nem baj? Mivel különb az én ízlésem, vagy bárki másé, akinek ő tetszik, mint a tiéd? Felszínes még az is, akinek a vékony vagy sportos tetszik, de az nem akinek a telt. Vékonyt lehet kritizálni, de dagadt, telt lányokat nem, mert bunkóság. Ha valaki azt állítja nem kritizálják őket, meg lehet nézni kommentekben instán, tiktokon. Te is kérdező egy remek példa vagy! És igen, elég sokan vannak akiknek tetszik a vékony, sőt a kis mell és fenék is (mint nekem). Nem tudom ez miért probléma. Nekem igenis nőies! Persze ugyan úgy sokan vannak akiknek a telt az ideálja. És? Nem kell ezen felháborodni, mindenkinek más az ízlése. Nem okolhatsz azért mert nekem a vékony tetszik, ahogyan én sem téged, amiért nem, de a nőket sem, ha nem olyan alakú amilyennek szeretnénk. Inkább a te hozzáállásod szánalmas. Hogy miért? Mert jelen pillanatban téged nem az zavar, hogy kritizálják az ízlésed, vagy azt a lányt, aki neked tetszik, hanem dícsérnek egy olyat, aki neked nem és ezen húztad fel magad... na ez ami igazán szánalmas. Mit várnál? Szidják inkább? Jobb lenne? Neked lehet, a hasonló alakú nőknek már nem hiszem. És egyébként hallkan megjegyezném, hogy senkit se dícsértem még ezen az oldalon azért, hogy privátot kaphassak. Privátok többségére válaszolni sem szoktam, igen kevés értelmes kivétel volt, az sem ismerkedés céljából. További szép napot és idegeskedést! 🤗
2021. júl. 20. 20:24
 18/30 anonim ***** válasza:
35%
Akkor lenne igazad, ha nem lenne melle a csajnak, az tényleg csúnya, nőietlen. De ez egy szép alak így.
2021. júl. 20. 20:27
 19/30 anonim ***** válasza:
69%
Egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy csontváz, kifejezetten jó, egészséges alakja van. Gondolom te túlsúlyos vagy, ami szerinted normális.
2021. júl. 20. 20:35
 20/30 anonim ***** válasza:
55%

Semmi gond ezzel a nővel... De várj, mondok valamit!

Telt lányok/nem helyes pasik szerint: Csak a kutyák játszanak csontokkal

Csunyacska lányok szerint: minden szép csaj k..va!

Ezt folytathatnam reggelig.

Inkabb az alomvilagotokbol lépnjtek ki inkább. :))

2021. júl. 21. 01:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!