Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lesz csajom ha girhes vagyok?
Figyelt kérdés
Belenéztem tükörbe borzasztó látvány volt. Semmi izom bzi covid miatt nem tudtam edzeni az itthon barkácsolt szrokkal meg meguntam szenvedni.2021. ápr. 19. 14:26
1/9 anonim válasza:
Ha zavar akkor kezdj el edzeni. Felülés, fekvőtámasz.. ezekhez nem kell kondigép.
Egyébként meg van akinek kifejezetten bejönnek a vékony srácok.
2/9 anonim válasza:
Vannak szabadtéri edzőpályák, ahol legalább önsúlyos edzést tudsz végezni, + fehérjedús étkezés.
4/9 anonim válasza:
Miért, ha kipattintod magad, akkor lesz? Attól, hogy van kockahas, meg 50-es kar, nem lesz pénzed töki.
5/9 A kérdező kommentje:
4: én nem aranyásókat keresek hanem normális nőket akik a jó testet nézik bocs.
2021. ápr. 19. 14:50
6/9 anonim válasza:
5.-re.
Aha...a villany meg ingyen van? Kocsit apád vesz?
7/9 anonim válasza:
Azé nem lesz csajod mert egy csicska vagy, azokat meg nem csípjük szorri.
8/9 anonim válasza:
a viselkedesed miatt nem lesz nod, nem a kinezeted miatt. (nekem pl kifejezetten tetszenek a vekony magas fiuk)
9/9 A kérdező kommentje:
jó nehogy már én kérjek elnézést, bocs, hogy van pár bunkó paraszt aki ok nélkül beszól
ha meg bejövök neked akkor írj rám
2021. ápr. 19. 17:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!