Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ez nagyon gáz?
Fiú vagyok, de elmondom, hogy ez annyira nem számít...Teljesen mindegy. Másodlagos kérdés a tömeg és a magasság.
Vagy neked számít az, hogy bizonyos magasság feletti- és bizonyos tömeg alatti lányt találj?
De mégis úgy látom, hogy a vékonyságom miatt nem láttok férfinak és ezért nem adtok esélyt sem nekem. :/
Ma is láttam egy kigyúrt izomállatot, tőlem alacsonyabb volt a srác egy fél fejjel, mégis olyan szép barátnője volt.
De ne ezzel foglalkozz:)
Ha lesz baratnod, nyilvan azert lesz, mert TEGED szeret, amilyen te belul vagy, nem az fog neki szamitani, hogy mennyire vagy kigyurva.:)
Egyebkent sztem nem gaz, nekem bejonnek a picit vekonykabb fiuk is.:)
16/L
Hááát esetleg annyit tanácsolnék, hogy sportolj viszonylag sokat. Nem kell kigyúrt izomállatnak lenni, de ha látszik rajtad, hogy karban tartod magad, az a legtöbb csajnak bejön :)
Egyébként meg nem gáz. Persze, ha valakinek futó kapcsolat kell, akkor csak a külsőt nézi, az olyanoknak nem igazán fogsz kelleni, de ha valakivel megismerkedsz, és az illető lány komolyan gondolja a dolgokat, akkor nem fogja érdekelni a magasságod. Fogd fel úgy, hogy automata r.banc-elhárítód van :D :D :D
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!