Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Ez nagyon gáz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ez nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Ha egy fiú csak 165cm és 52kg. Nőni már nem fogok, az biztos. De hány kilóra kéne híznom, hogy esélyt adjatok végre és nekem is lehessen barátnőm?

2012. júl. 6. 02:40
1 2
 1/11 anonim válasza:

Fiú vagyok, de elmondom, hogy ez annyira nem számít...Teljesen mindegy. Másodlagos kérdés a tömeg és a magasság.

Vagy neked számít az, hogy bizonyos magasság feletti- és bizonyos tömeg alatti lányt találj?

2012. júl. 6. 02:46
 2/11 anonim ***** válasza:
nem gáz egyáltalán :) 16/L
2012. júl. 6. 02:46
 3/11 anonim ***** válasza:
és 175cm 47 kg ?
2012. júl. 6. 02:47
 4/11 A kérdező kommentje:

De mégis úgy látom, hogy a vékonyságom miatt nem láttok férfinak és ezért nem adtok esélyt sem nekem. :/

Ma is láttam egy kigyúrt izomállatot, tőlem alacsonyabb volt a srác egy fél fejjel, mégis olyan szép barátnője volt.

2012. júl. 6. 02:51
 5/11 anonim ***** válasza:

De ne ezzel foglalkozz:)

Ha lesz baratnod, nyilvan azert lesz, mert TEGED szeret, amilyen te belul vagy, nem az fog neki szamitani, hogy mennyire vagy kigyurva.:)

Egyebkent sztem nem gaz, nekem bejonnek a picit vekonykabb fiuk is.:)

16/L

2012. júl. 6. 02:54
 6/11 A kérdező kommentje:
A lányokkal el sem jutok odáig, hogy megtudják milyen vagyok jellemre, ugyanis csak neten szoktam ismerkedni, mert ott könnyebb és általában úgy alakulnak a spontán ismerkedések, hogy mind távol él tőlem. Ha meg ritkán találok környékbeli lányt, azzal valahogy nem jön össze még tali sem, mert neki most nincs ideje vagy egyéb kifogásokkal jön, úgy érzem el vagyok átkozva, ez már vicc. Távol élő lányok meg bezzeg találkoznának is velem, úgy megkedvelnek.
2012. júl. 6. 03:02
 7/11 anonim ***** válasza:
Merre laksz?:)
2012. júl. 6. 03:13
 8/11 anonim ***** válasza:
Megmondom én, Debrecenben. Nyertem?
2012. júl. 6. 03:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem gáz. Más lehet a gond. Az összes ilyen alkatú fiú jó csajokkal van akit ismerek.
2012. júl. 6. 09:10
 10/11 anonim ***** válasza:

Hááát esetleg annyit tanácsolnék, hogy sportolj viszonylag sokat. Nem kell kigyúrt izomállatnak lenni, de ha látszik rajtad, hogy karban tartod magad, az a legtöbb csajnak bejön :)

Egyébként meg nem gáz. Persze, ha valakinek futó kapcsolat kell, akkor csak a külsőt nézi, az olyanoknak nem igazán fogsz kelleni, de ha valakivel megismerkedsz, és az illető lány komolyan gondolja a dolgokat, akkor nem fogja érdekelni a magasságod. Fogd fel úgy, hogy automata r.banc-elhárítód van :D :D :D

18L

2012. júl. 6. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!