Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol találhatnék hozzám való...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatnék hozzám való szeretethiányos lányt? Hová szoktak az ilyen lányok eljárni?

Figyelt kérdés
Túl sok szerethetnék van bennem. Sokszor rámtöra spontán ölelhetnék roham. Egy szeretethiányos lány biztos jól járna velem. :D

2012. júl. 5. 16:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok :(
2012. júl. 5. 16:48
 2/9 anonim ***** válasza:
hát ez aranyos :) szerintem senkire nincs ráírva hogy szeretethiányos,úgyhogy ezt nem könnyű megállapítani,de mondjuk én is az vagyok :)
2012. júl. 5. 16:50
 3/9 anonim válasza:
Itt
2012. júl. 5. 16:52
 4/9 anonim ***** válasza:
Én is.
2012. júl. 5. 16:52
 5/9 anonim ***** válasza:
hát szerintem ez 1általán nem aranyos! Mert akármelyik pár amelyik szerelmes ezt teszi 1mással, amikor csak tudja, egyszerűen csak barátnőt kell keresned, és nem valami agyhalott csajt, nem GONDOLOD?
2012. júl. 5. 16:56
 6/9 anonim ***** válasza:

Ez nem aranyos, hanem nagyon-nagyon gáz.

Ne a szeretetéhsége miatt legyen veled egy lány. Vagy neked elég ez, mert olyan rossz pasinak gondolod magad, hogy csak úgy nem kellhetsz egy lánynak sem? Ez megalkuvás, és mint olyan, szánalmas.

Legyen már egy kis vér a pucádban...

2012. júl. 5. 17:49
 7/9 anonim ***** válasza:

hova járnak? én pl. strandra, 2 tánctanfolyamra, kirándulni, könyvtárba, bevásárlóközpontokba, kiállításokra, régebben nyelvtanfolyanra, bulizni elittől a nem elit helyekig etc.

szóval van aki nem otthonülős, lehet hogy találkozol egy ilyennel :)

2012. júl. 5. 17:50
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Itt. :) Én is megőrülök,hogy nem tudok senkit szeretni,és szinte a falat kaparom.:D Dehát igyekszem keresni valakit,csak az a baj,hogy a többségnek a romantika odáig terjed,hogy az ember fenekére csap. -.- :/ Meg akkor én vagyok a nyálas kis naiv lány,mert mi az,hogy nem akarok lefeküdni senkivel pár hét után,és akkor "vége". Mit meg nem adnék egy romantikus lélekért,aki nem a púderos festett pofikra,és a márkás ruhák alól kivillanó bugyira csorgatja a nyálát... na,erről ennyit.:D

16/L

2012. júl. 5. 19:56
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
8/8, szívemből szóltál!!!;DDDD 18/L
2012. júl. 5. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!