Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék hozzám való szeretethiányos lányt? Hová szoktak az ilyen lányok eljárni?
Ez nem aranyos, hanem nagyon-nagyon gáz.
Ne a szeretetéhsége miatt legyen veled egy lány. Vagy neked elég ez, mert olyan rossz pasinak gondolod magad, hogy csak úgy nem kellhetsz egy lánynak sem? Ez megalkuvás, és mint olyan, szánalmas.
Legyen már egy kis vér a pucádban...
hova járnak? én pl. strandra, 2 tánctanfolyamra, kirándulni, könyvtárba, bevásárlóközpontokba, kiállításokra, régebben nyelvtanfolyanra, bulizni elittől a nem elit helyekig etc.
szóval van aki nem otthonülős, lehet hogy találkozol egy ilyennel :)
Itt. :) Én is megőrülök,hogy nem tudok senkit szeretni,és szinte a falat kaparom.:D Dehát igyekszem keresni valakit,csak az a baj,hogy a többségnek a romantika odáig terjed,hogy az ember fenekére csap. -.- :/ Meg akkor én vagyok a nyálas kis naiv lány,mert mi az,hogy nem akarok lefeküdni senkivel pár hét után,és akkor "vége". Mit meg nem adnék egy romantikus lélekért,aki nem a púderos festett pofikra,és a márkás ruhák alól kivillanó bugyira csorgatja a nyálát... na,erről ennyit.:D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!