Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találhatnék önbizalomhiányos lányokat?
Figyelt kérdés
Náluk talán több esélyem lenne.
21/F
2012. jún. 26. 23:01
1/17 anonim válasza:
talán az is megtenné hogy normális lányt keresel!!!!!
2/17 anonim válasza:
Ezen az oldalon biztosan akad jónéhány. :)
4/17 anonim válasza:
6/17 anonim válasza:
lol...ez úgy hangzott mint ha így kipakolnád magadat elé..tessék itt vagyok..csak úgy árad az érdeklődés:D
Na de h válaszoljak is:
Igen, pont jó oldalon tetted fel ezt a kérdést, bár a te korosztályodban nem tudom, hogy mekkora sikerrel jársz majd, mert ahogy észrevettem itt inkább a tinilányok osztják meg a gondjaikat...
7/17 mizuzizu92 válasza:
Igen akik ugy kezdik kicsi az önbizalmam de szép vagyok meg ok is van egy pár ilyen is
:)
20/n
8/17 anonim válasza:
Na egy önbizalom hiányos csajszit én is elfogadnák
18/f
9/17 anonim válasza:
#4-es másodiknak linkelt képéből egész jó nőt lehetne am. csinálni 2 óra alatt :)
(ha egy kicsit több és dúsabb haja lenne)
10/17 anonim válasza:
Bocs, de a hiba benned van, ha labilis lányokat keresel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!