Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy találhatnék önbizalomhiányos lányokat?
Figyelt kérdés
Náluk talán több esélyem lenne.
21/F
2012. jún. 26. 23:01
12/17 anonim válasza:
13/17 anonim válasza:
Na én arra jutottam, hogy előbb találjak ilyet mint, te hogy megyek horgászni a halastóba, itt van úgyis mellettem, horgászni egyáltalán nem szoktam, de hátha ráakad egy ilyen csaj.
14/17 anonim válasza:
Én nem tudtam, hogy ki ő (először nem néztem meg a kép címét, meg am. se láttam soha egy Jóban Rosszban epizódot se), csak látszott, hogy a tipikus csúnyalány-kellékek mögött nem a hétszünyű kapanyányimonyók bújik meg :)
Annyi görnyedt vállú, szürke, önbizalom hiányos nő mászkál a városban, aki elhiszi magáról, hogy bányarém, csak, mert senki nem képes elvonatkoztatni az előnytelen gönceitől és megmondani neki, mi az, ami kiemeli a szép vonásait. :(
15/17 anonim válasza:
upsz, nyelvtannácik kíméljetek: *önbizalomhiányos :P
16/17 butusbrutus válasza:
Nagyon vigyázz az önbizalom-hiányos csajokkal! Könnyen felhasználhatnak téged az egójuk növelésére, hogy aztán dobjanak. Nagy a veszélye még annak is, hogy az idegrendszered kikészítik és teljesen lehoznak életről. A legrosszabb azonban az, ha nagyon beleszeretsz egy ilyen lányba, mert egy idő után könnyen hiheted azt, hogy nálad nem stimmel valami a fura viselkedése miatt.
17/17 anonim válasza:
Én is egy önbizalomhiányos lányt keresnék. Ők a legnormálisabbak, legjobbak.
19/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!