Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol találhatnék olyna lányokat, akik szívesen kezdeményeznek fiúknál?
"- Van barátom...
- Khm, rám gondolsz?!" :Đ
kezedeményezel, hogy kezdeményezzenek??
és ha bepróbálkozik nálad egy neked nem tetsző lány?
érdektelen leszel, elutasítod, vagy jössz a van barátnőm szöveggel?:)
Szerintem meg manapság már igazán kezdeményezhetnek a lányok is, ha már úgyis egyenjogúságot akartak.
Arról nem is beszélve, hogy úgyis ők határozzák meg kivel járnak. Felesleges megalázkodnia a sok rendes srácnak miattuk, hogy míg a lányok egója csak nőjön, addig a fiúk önbizalma, önbecsülése zuhanjon.
Ezért van annyi utálatos, beképzelt, egoista, önző magát istennőnek képzelő lány manapság már tizenévesen is, míg a fiúk nagy rész egy depis, félénk roncs, mert a lányok tönkretették.
ma 21:53
Nekem inkább az jött le, hogy nem jövök nekik külsőre, szóval értelmetlen is próbálkoznom, ez csak a magas, jóképű vagy izmos, esetleg pénzes fickóknál működik. Én meg egyik sem vagyok szerintem.
gondolom te se próbálkozol elhízott vagy csúnya arcú lányoknál
bele kéne külsőleg és hozzáállásban is adni mindent, és utána pofázni, hogy a lányok mennyire beképzeltek és mennyire csak a külső érdekli őket
mellesleg mindig leírom az ilyen fiúk kérdésénél, hogyha ilyen rossz a véleményük a nőkről, akkor nem is érdemelnek barátnőt
ma 22:12
Dehogynem, próbálkoztam direkt csúnyáknál is meg kövéreknél. Kíváncsi voltam mennyivel másképp reagálnak. Csodálkoztam, hogy igazából ők sem voltak kedvesebbek. Sőt az egyik legbunkóbb egy kövér, szemüveges lány volt.
Ja és biztso azzal jöttök most, hogy úgy szólítottam le őket bunkón vagy akármi, pedig nem teljesen udvarisan, kedvesen, jó kedvvel közelítettem megm őket.
Mégis annyira durván kezeli a lányok a leszólításokat, mint ha valami bűn lenne.
Voltak rendesek is, akik mondták is, hogy foglaltak de elérhetősége adnak és ismerkedhetünk.
De azért a többség elég bunkó és lenéző volt vagy flegma.
Nem látszott bennük az emberség.
Ezek után elgondokoztam azon, hogy ezek a lányok akkor mégis mit várnak, ha így viselkednek? Meg sem érdemlik, hogy a fiúk próbálkozzanak náluk, meg sem érdemlik a rendes fiúkat!
Miért én alázkodjak meg folyton előttük, ha úgy bánnak velem, mint egy ronggyal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!