Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tűnt fel, hogy a pasik nem kezdeményeznek?
Figyelt kérdés
Engem marhára elszomorit,hogy nem kezdeményeznek.2012. ápr. 22. 19:49
1/28 anonim válasza:
Engem is. :( Gyűlölöm, hogy ennyire elkényelmesedett ez a mai világ...
2/28 anonim válasza:
kezdeményeznek ők, de talán akik nem kezdeményeznek nyomós okuk van rá. például peches nem érez rá kinél lenne esélye és sorozatban olyan lányt szólít(ott meg) aki elutasította talán durván és ez miatt talán nem közelednek már annyian a lányok/nők felé.
4/28 anonim válasza:
én meg azt utálom hogy mindig vissza utasitanak
5/28 anonim válasza:
Igen, kedves hölgyek!!!
Néha olyan alpári hölgyekkel lehet találkozni, hogy az már "Köszönöm szépen"!!!
6/28 anonim válasza:
Mert rossz helyen keresgélsz;)
Amúgy már tényleg egyre ritkábban kezdeményeznek,félnek a visszautasítástól vagy már előre el is könyvelik hogy nincs esélyük.
Bezzeg én próbálkozom ezerrel még sincs senkim egy ideje:D
7/28 anonim válasza:
utolsónak van igazából igaza, de semmi sem fekete fehér. gondolom a kérdező egyedülálló.
10/28 anonim válasza:
Ó, vannak, akik kezdeményeznek :). A bátrabbak megteszik. Én tisztelem az ilyen fiúkat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!