Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem tűnt fel, hogy a pasik nem kezdeményeznek?
Figyelt kérdés
Engem marhára elszomorit,hogy nem kezdeményeznek.2012. ápr. 22. 19:49
11/28 anonim válasza:
a bénák kezdeményezőek
a jó pasik meg képesek kivárni, hogy te könyörögj a számukért
én ezt vettem észre
12/28 anonim válasza:
10-es:akkor én vagyok a Te embered;)
11-es:jó nagy ökörséget mondtál:D
13/28 anonim válasza:
Kedves 11#
Te a nyomulásról beszélsz.
14/28 A kérdező kommentje:
2. Tudom számtalan ok van,hogy az ember mért ne kezdeményezen,azért nem kérdeztem,hogy mért nem kezdeményeznek a pasik.
2012. ápr. 22. 19:58
15/28 anonim válasza:
Tisztelet teljes mértékű hiánya is lehet egy ok.
16/28 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok
2012. ápr. 22. 20:02
17/28 anonim válasza:
10-es vagyok megint
Nem csak azokat a fiúkat tisztelem, akik mernek kezdeményezni. Azokat még inkább tisztelem, akik esetleg félnek kezdeményezni, csalódásokon vannak túl stb, és ennek ellenére is megint csak mernek lépni, félretéve kételyeiket, félelmeiket, ha egy lány megtetszik nekik. Sok mindent elárul a személyiségéről :)
18/28 anonim válasza:
Jobb is hogy nem kezdeményeznek, így ők se nyitnak, mi nők se nyitunk feléjük, és egyszer csak majd kihal az emberiség, ami már úgy is egy rakás ****...
19/28 anonim válasza:
Minek kezdemenyezzek? Ugyis elutasitana mint az eddigiek. Megtanultam egyedul elni.
20/28 .Daniel. válasza:
Személy szerint én leszólítok olyan lányokat, akik tetszenek nekem és szimpatikusak. Lehet, hogy Te itt hibázod el, nem?:) Gondolj arra, hogy a szép lányokat naponta több srác szólítja le. Nem ítélkezem mert nem tudom hogyan nézel ki, de vedd számításba, hogy nem Te vagy a legjobb árucikk a piacon.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!