Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az, h egyes csajokra csak úgy cuppannak a pasik, a másikat meg nagyon megnézik, de nem kezdeményeznek?
Ez egy nagyon jó kérdés!!!!!
A b.nőm ugyanebben a cipőben gyalogol.
Mindig ő volt a csinos és -mindenszinten- sikeres kettőnk közül de egy idő után a pasik engem szerettek jobban. Most is igy van. Nagyon xar látni, hogy egyedül van.
Nem értem. Fiúk!!! Miért van ez?
Ennek szerintem kétféle felfogása létezik.
A szexista felfogás szerint azért cuppannak a pasik, mert az az általánosságban elfogadott, hogy aki kevésbé bombanő, az bizony odaadóbb az ágyban, míg a jótestű puma egy maszületett kismacska...
A másik felfogás meg talán az lehet, hogy aki a másik szemében túlságosan jól néz ki, arra azért nem mozdulnak, mert:
1. azt hiszik már tuti van barátja
2. miért pont velem akarna ismerkedni eza szépség?
-srác- (rem azért segítettem)
igyvan, két dolog
1. miért is áljak vele szóba, nekem ö jó nö!
2. plázacicatipus és az fuuuj
3. ez jo nö melelte nem birnm mert sok pasinak kelhet :D
és ezért nem volt még pasim 19 évesen... szegény én:(
de gáz vagyok......:( :(
:(
A fiúk általában két kategóriára osztják a nőket: van az "egylövetes", akik dekoratívak, szépek, sikeresek, de feleségnak nem kellenének. Velük szeretnek mutatkozni, pont a külsejük miatt, de komoly kapcsolatot nem akarnak velük.
A másik pedig a feleség kategória, aki lehet, hogy jelentéktelen külsejű, de a belső értékei annál nagyobbak. Velük már lehet egy életre tervezni, hiszen általában ezeknek a lányoknak nem a külsejük és az általában vett külsőségek számítanak, hanem hogy a fiúk igazi társra találjanak bennük és viszont.
Ezért lehetséges, hogy a fiúk az utcán látványosan bámulják az első kategóriába tartozókat, mégis a kettes kategóriából választanak barátnőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!