Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyenek a mai lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a mai lányok?

Figyelt kérdés
nincs 16 éves de a 20 kiló smink az rajta van és már nem szűz! miért csinálják ezt???? és a vicc h ők azok akik tönkre teszik a fiúkat és nem a fiúk őket!!!!!!
2012. júl. 5. 18:32
1 2 3
 1/25 AvernusTriad ***** válasza:
Ennek elég komoly morális és társadalmi háttere van, tényleg bele akarsz mászni?
2012. júl. 5. 18:33
 2/25 LynyrdSkynyrd96 ***** válasza:
100%
Ezt látja a médiában,divat,nevelés el van cseszve
 3/25 anonim ***** válasza:
a társadalom, mást nem tudok, mert ez általános úgyhogy nem bennük van a hiba
 4/25 anonim ***** válasza:
30%
Az ilyenekkel azt kell csinálni h teszed a jó srácot megdugod 2 szer elég rendesen és dobod..
2012. júl. 5. 18:35
 5/25 anonim ***** válasza:
Ne általánosíts mert nem minden lány ilyen én is 16 éves vagyok és szűz és nem szándékozom mostanában elveszteni..16/L
2012. júl. 5. 18:36
 6/25 LynyrdSkynyrd96 ***** válasza:
2012. júl. 5. 18:36
 7/25 A kérdező kommentje:
persze bocsi azt kihagytam hogy tisztelet a kivételnek de akkor is a világ 80%-ka ilyen mármint lányok közül.... vannak jófejek normálisak de a legtöbb az olyan hogy fűvel fával baszni akar vagy már baszott....ééés jolmondta a srác h játszom a jófiút megdugom vagy kétszer és kidobom jön a kövi :)
2012. júl. 5. 18:39
 8/25 anonim ***** válasza:
utána majd 40 évesen sírnak h a busz megfordul bennük és tiszta ráncosak, megérdemlik és kész ha ők ezt szeretnék. Én azt csinálom h leszarom, és még rá sem nézek, egyszerűen semmibe veszem és kész
2012. júl. 5. 18:41
 9/25 AvernusTriad ***** válasza:
100%

Ééééééééééééééés meg is csináltátok az örök körforgást! Gratu!

Amíg van "igény" az ilyen lányokra, lesznek is. Fiatal fruska ingyen adja magát, te meg viszed. Kicsit idősebb lesz, addigra istenigazából elribancosodik, és jöttök panaszkodni.

A fiúk is hibásak ebben, nem csak a lányok. (Ja, és 26/F)

2012. júl. 5. 18:42
 10/25 anonim ***** válasza:
milyen busz fordul meg bennük KOMP a minimum.
2012. júl. 5. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!