Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Vannak olyan lányok, akik kifejezetten a szőke fiúkat szeretik?
Figyelt kérdés
Vannak olyan lányok, akik kifejezetten a szőke fiúkat szeretik? Vagy 99%-uk csak a barna/fekete latin lovert keresi?2012. júl. 5. 13:55
2/10 panini válasza:
barátnőm a szőke loverekért van oda..( élete 2 nagy szerelme szőke hajú, világos szemű)
nekem őszintén szólva mindegy..
4/10 anonim válasza:
JELEN!!!! Imádom a szőke hajú pasikat! (Nyilván nem ez az egyetlen kritérium, de kezdetnek nem rossz.)
5/10 anonim válasza:
De sokáig is voltam eredeti szőke, de ahogy nőttem, úgy 5-dikes koromtól kezdve fokozatosan szőkésbarna, majd inkább világosbarna lett a hajam színe. Bár épp mos tnéztem, hogy bizonyos szögből szőkésbarna beütése van még most is. A szemeim meg zöldeskékek. Nem tudom miért, de a lányok folyton megnéznek, pedig szerintem nem vagyok helyes, sőt rondának érzem magam. Kíváncsi vagyok, hogy ilyenkor mit gondolhatnak magukban és a hajszínem vagy a szemeim vonzzák inkább őket?
6/10 anonim válasza:
Vannak ! Sőt egyiki barátnőm csak a szőkéket nézi és csak kivételes esetben a barnákat , de ha csak nagyon ottvan a gyerek! :))
7/10 anonim válasza:
Van tuti.nekemis nagyon bejön:) de nema hajszín alapján választok:) 15/L
9/10 A kérdező kommentje:
Én 32 vagyok, egyetemet végzett, magas, kellőképpen sportos-izmos, szőke-szőkésbarna hajú, az ördögtől is szebb vagyok azért 1-2 fokkal, de valahogy úgy tapasztalom, hogy 10-ből 9 lány a barnákra/feketékre bukik...
2012. júl. 5. 16:24
10/10 anonim válasza:
Kevés a jóképű, igazán szemrevaló szőke pasi.
A magyar szőke pasik nagy része ilyen nyírségi tirpák vagy mamlasz sváb fejű... nem sértésből mondom, de sajnos ez van.
Úgyhogy én nem zárkózom el a szőkéktől, de még csak skandináv fiút láttam, aki szőke volt és tetszett.
Szóval inkább a jóképű barna-fekete hajúakra szavazok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!