Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Tetszenek nektek a teltebb, (65kg-os) szőke hajú nők?
Figyelt kérdés
2012. jún. 13. 23:19
1/12 anonim válasza:
Csak súlyból hogy lehet megmondani, h telt-e?
3/12 anonim válasza:
Igen,nekem nagyon tetszenek,főleg ha szép nagy cici meg kerek popsi is van nekik.
65kg meg nem is lehet nagyon telt még egy alacsony lánynak sem.
25F
4/12 A kérdező kommentje:
Akkor egy rövid leírás.:164 cm,65kg,váll alá érő szőke haj,széles csípő,körte alkat.
Általában a pasiknak a vékony lányok jönnek be. Én egyáltalán nem vagyok vékony. Kíváncsi vagyok,hogy beleférek-e még a jól kinéző nő kategóriába vagy inkább fogynom kellene-e legalább 5kg-t?
2012. jún. 13. 23:26
5/12 anonim válasza:
ennyiből hogy a büdös francba döntsem el, hogy tetszik-e? :O
6/12 A kérdező kommentje:
Jó akkor máshogy fogalmazok. Gáz ha egy nő 65kg?
2012. jún. 13. 23:29
7/12 anonim válasza:
nem gáz, az én párom nem tudom, hogy hány kiló, de 80 fölött van biztos és imádom! :D
9/12 anonim válasza:
8. vagyok: de ha küldesz képet privátba, akkor könnyebb lesz válaszolni :-)
10/12 anonim válasza:
nem gáz, mert az összhang számít! :-) ha mutatsz magadról valamilyen képet, akkor becsülettel megmondom a véleményem! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!