Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan lány, akinek csak a szőke hajú kék szemű fiúk tetszenek?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 12. 23:01
2/8 anonim válasza:
Már rég nem arról szól az egész tetszik/nem tetszik dolog, hogy milyen a haj és szem színe.
Inkább arról, hogy milyen a stílusod, arc, testalkat, hang és belső tulajdonságok.
(De azt megsúgom, hogy a régi szőke, kék szemű lovagot még mindig sok lány várja. Egyszerűen imádnivalók vagytok *.*)
3/8 anonim válasza:
A francba, így, hogy tudom, hogy imádnivaló vagyok, már csak le kellene fogynom és megtanulnom kedvesnek lenni :D Alig van valami hátra.
4/8 anonim válasza:
Nekem a sötét haj és szem tetszik, az olyan Robert Downey Jr. típusú jóképű, szép testű, férfias férfiak.
A szőke-kék szemű számomra taszító, de tudom, hogy sokaknak az jön be. Biztos találsz párt.
5/8 anonim válasza:
Hàt manapsàg tényleg nem ez számint. Na jò a 12-15 éves lányok körében max. Na de mondjuk ha Rocker lennél ilyen kinétzettel màr érdekesebb lennèl ;) hisz nem nem minden napi làtvàny lenne elég f*asza rosz fiùs beütéses lenne a lânyok csak úgy döglenének utànad :)
7/8 anonim válasza:
Vékony, magas, szőke hajú, kék szemű = ideálom :D
8/8 anonim válasza:
Nekem csakis az ilyen srácok jöhetnek: magas,vékony,szőke tüsi hajú,es kék szemű ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!