Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyenek a mai lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a mai lányok?

Figyelt kérdés
nincs 16 éves de a 20 kiló smink az rajta van és már nem szűz! miért csinálják ezt???? és a vicc h ők azok akik tönkre teszik a fiúkat és nem a fiúk őket!!!!!!
2012. júl. 5. 18:32
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
de azért ez fáj én nem az a stilusú vagyok amit írtam h megdugom azt kész hanem én ink az a fajta h mindent megteszek érte csak hogy megdughassam :D :D :D xddd
2012. júl. 5. 18:43
 12/25 anonim ***** válasza:

Adom!

Bár meg kell jegyezzem..17 vagyok,és én is elvesztettem már 16 évesen,sminkelem magam,mert így érzem magam szépnek és jól,valamint,hogy a barátomnak is tetsszek..

volt már elég sok barátom,és a szakítás okai azok voltak,amiért mindenáron szexelni akartak,később hogy megismertem a mostani barátomat teljesen korrekt a dolog..(:

DE! Hatalmas igazság van a dolog mögött,hogy ezt csinálják a "kislányok" valóban..holott 16 évesen MÁR nem kéne hülyeségeket csinálniuk,hogy mindenkire rámásznak,mert teljesen értéktelen könnyűvérű libák lesznek ezáltal..másik szempontból pedig MÉG nem szabad nekik ezt csinálniuk..holott később sem..

de ebben a mai világban,már annyira nem meglepő..lassan a kérdés,hogy szűz vagy még olyan értéktelen,semleges kérdéssé válik,hogy van-e macskád?

Örülök,hogy te nem az ilyenekre gerjedsz kedves kérdező!(:

17/L

2012. júl. 5. 18:44
 13/25 A kérdező kommentje:
hááát figyelj kevés az olyqan lány akit én keresek úgy hogy új stílust kell felvennem meeeert így soha nem lesz senkim sem nekem nem kell olyan lány aki máár 12 évesen elvesztette a szüzességét max 1-2 estére oké de komolyabb kapcsolat ilyentől nem kell!!!!!
2012. júl. 5. 18:48
 14/25 anonim ***** válasza:
Kérdező te is csak megakarod dugni akkor minek futnál csajoknál több kört h megdughasd ott vannak erre ki találva ezek a lányok szia hogy vagy és már meg is dugtad és ha megunod mész a következőre ezt csinálod 20 éves korodig tapasztallat hegyek és akkor keresel egy tisztességes lányt. CSAK GUMIT HASZNÁLJ LEHET VOLT BENNE MÁR NEMI BETEG IS.
2012. júl. 5. 18:49
 15/25 A kérdező kommentje:
persze vannak olyanok akik a sminkel szépek de vannak olyanok is akik anélkül is de nem ez a lényeg sminkelje csak magát csak tegyen külömbséget 50 kiló és 10 dkg közöt....!
2012. júl. 5. 18:50
 16/25 anonim ***** válasza:
2012. júl. 5. 18:51
 17/25 AvernusTriad ***** válasza:
hehe :/
2012. júl. 5. 18:53
 18/25 A kérdező kommentje:
hmm ja nemi beteg meg is lehetett benne meg kisgyereket sem akarok! keresztapám azt mondta hogy "figyelj oda a mai lányokra mert sohasem tudhatod h előtted kivel feküdt le és ha nem használt gumit és utánna veled fekszik le akkor utánna nem nehéz ráfogni h ki az apa..." ezt aki érti az érti aki nem hát nem :D ..
 19/25 LynyrdSkynyrd96 ***** válasza:
Amúgy ezek a ribizlik jobban használják a f*szt mind Eddie van Halen a tremoló kart
 20/25 A kérdező kommentje:
végülis az is igaz h kb 20 éves koromig úgy csapatom h minden lányt megdugok mindegyikkel 1-1 éjszaka azt tsőőőőő időm még van sok nagyon nagyon sok 20 éves korom után is
2012. júl. 5. 18:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!