Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen testű csajjal lefeküdnétek?
amit leírtál az kb az összes páromra igaz volt. úgy tűnik nekem ez a típusom.
(ps. nem párt keresek, nem azért mondom, mint itt a többség, akinek mindegy mit mond a nő, mindig pont az az esete)
sokan szeretik az ilyen kislányos alkatot
nekem nem az esetem, de attól még sokat szeretik
a puncid miatt meg am is felesleges aggódnod, úgy sem tudsz rajta változtatni, ha valakinek nem tetszik az így járt, majd találsz jobbat ennyi
Mutasd magad.
Cicid, puncid. Mondok őszinre, nem bántó vèleményt.
Nekem pont az eseten lennél, ha még 175cm alatti is vagy valószínűleg elolvadnék tőled :)
22F
Testalkat: Ezt gondolom már látta rajtad, tehát ha leszeretne veled feküdni, ez nem zavarja. Mert ha zavarná annyira, nyilván nem feküdne le veled. :) (ebből adódóan biztosan sejti azt is, hogy nincsenek E-s melleid)
Punci: Ha nem is tetszik neki, akkor sem mondja meg és csinálja a dolgát, hogyha van esze és normális. Egyébként közel sem olyan biztos, hogy nem tetszene neki attól, hogy Neked nem tetszik ugye. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!