Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, lefeküdnétek ezzel a csajjal? Bejön nektek?
2020. júl. 15. 20:32
1/10 anonim válasza:
Úgy megraknám,hogy visítana mint a választási malac.
2/10 anonim válasza:
Hát, ha a melle akkora lenne mint a szája, akkor jókedvemben talán.
De így: érdektelen!
3/10 anonim válasza:
Azt leszámítva, hogy a direkt lenőtt haja miatt kicsit "olcsónak" és közönségesnek tűnik egy fiatal, csinos csaj, nem dobnám ki az ágyból :)
4/10 StevenUp válasza:
Nem köszönöm.
Kesha vagy Shakira bármikor jöhet, de ez a nő engem nem Vonz
7/10 anonim válasza:
Irgalmatlanul. Koszovói származású, csak Londonban született. Az albán, szerb, koszovói, montenegrói, bosnyák nők pedig gyönyörűek, szóval a balkániak szépek.
8/10 anonim válasza:
#7 hogy lenne már koszovói származású? 2006-tól független Koszovó. Szerb!
9/10 anonim válasza:
Csak én feküdnék, ő ülne.
Rajtam.
Ez is te voltál?:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
10/10 anonim válasza:
9 vagyok, ezt a választ pont az Ava Max-os kérdéshez szántam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!