Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem fér bele a számba a szexpartnerem nemi szerve?
Figyelt kérdés
Hiába próbálom orálisan ki elégíteni. Genetikailag olyan kicsi a szám és az állkapcsom, hogy be se fér. Kisebb méreteknél is akadtak gondjaim már.2021. júl. 14. 13:11
11/15 anonim válasza:
Válts technikát. Páromnak elég nagy a mérete, én sem tudom tövig torkozni. Bekapom ameddig tudom, használom a nyelvem, végig nyalom, végig csókolom, a makkra nagyobb figyelmet fordítok, és használom a két kezem. Én párom nem szereti, ha heréihez nyúlok, de ha a tiéd szereti, az is jó ötlet. Ezeket nem lehet elmagyarázni, érzéssel kell csinálni, kreatívan, ösztönösen jön. Nem kell mindnent egy adott módon csinálni.
12/15 anonim válasza:
11.-nek.
Na jó, de te, mint fiú, tudod mi jó egy másik fiúnak.
13/15 anonim válasza:
Akkor használod a kezeidet, nyalod a végét, golyókat stb. inkább ne kapd akkor be mintsem hogy fogazz.
14/15 anonim válasza:
11es vagyok, és nő. Nem tudom 12es honnan vetted, hogy férfi vagyok. Eleve eteroszexuális kategóriában tették fel a kérdést.
15/15 anonim válasza:
Tegyél rá ceruza faragót. Utána biztos befér a szádba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!