Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexpartner józanul akar szexelni?
Figyelt kérdés
Eddig kétszer találkoztunk, iszogattunk és utána feküdtünk le. Most megkérdezte, hogy legközelebb józanul lefeküdnék-e vele, mert hogy neki ez olyan, mintha csak ittasan tudnék vele. Nem vagyok biztos benne, hogy nekem menne józanul. Mit gondoltok erről?2021. júl. 9. 19:06
2/22 A kérdező kommentje:
Mert akkor nem tudok ellazulni abszolút. Főleg úgy, hogy kb két hete ismerem, képtelen lennék vele józanul lefeküdni.
2021. júl. 9. 19:11
3/22 anonim válasza:
Miért nem ismerkedsz vele,stb,hogy józanul is menjen a szex?
4/22 A kérdező kommentje:
Igen, azt kihagytam, hogy én a lány vagyok. Nem tudom, én csak szórakozni akarok és jól érezni magam, nem feszengeni, meg lelkizni, az a része nem nekem való.
2021. júl. 9. 19:17
7/22 A kérdező kommentje:
Igen, akkor általában több mindenre hajlandó vagyok. Amúgy meg abszolút nem tudnék kikapcsolódni, állandóan agyalnék közben, úgyhogy szerintem megmondom neki, hogy max az lesz, hogy ő nem iszik, én meg igen.
2021. júl. 9. 19:24
9/22 A kérdező kommentje:
Kettőre is. :DD
2021. júl. 9. 19:26
10/22 anonim válasza:
Dobj be valamit előtte, ne sokat, az is segít, de nem számítasz "ittasnak". De ha józanul nem megy, én részegen sem vágnék bele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!