Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexpartner józanul akar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexpartner józanul akar szexelni?

Figyelt kérdés
Eddig kétszer találkoztunk, iszogattunk és utána feküdtünk le. Most megkérdezte, hogy legközelebb józanul lefeküdnék-e vele, mert hogy neki ez olyan, mintha csak ittasan tudnék vele. Nem vagyok biztos benne, hogy nekem menne józanul. Mit gondoltok erről?
2021. júl. 9. 19:06
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
37%
Rendben, két sör rendel... Gumit vigyek? :D
2021. júl. 9. 19:33
 12/22 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok, olyankor jobban el tudom magam engedni, amikor ittam valami piát, na de nekem megy enélkül is a szex :D

L

2021. júl. 9. 20:20
 13/22 A kérdező kommentje:
Utolsó: de jó, hogy nem csak én vagyok így ezzel. :D Az még a jobb, ha megy nélküle is. :D
2021. júl. 9. 20:25
 14/22 anonim ***** válasza:

Jaja :) egyénként tehetsz egy próbát így józanul is

Maximum ha nagyon nem megy, akkor szex közepén felpattansz és iszol pár felest :D

L

2021. júl. 9. 20:27
 15/22 anonim ***** válasza:
*egyébként
2021. júl. 9. 20:27
 16/22 anonim ***** válasza:
24%
Tőlem ihatsz alkoholt előtte,de csak annyit amitől még tudod hogy hol vagy. Jó féle házipálinkát igyunk,annak nincs olyan utó "illata" mint a sörnek.
2021. júl. 9. 20:28
 17/22 A kérdező kommentje:
Igen, kirohanok, és iszok gyorsan, ez jó. :D
2021. júl. 9. 20:31
 18/22 anonim ***** válasza:
24%
Én is szívesen iszogatnék veled 😃
2021. júl. 9. 20:42
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is dobj be valamit előtte úgy, hogy kicsit érezd a pia hatását de ne annyira látsszon meg. Ha nem akarsz komoly kapcsit, akkor nem fog kárt okozni az a kis pia.

Amúgy csajként teljesen megértelek én is nagyon könnyen ellazulok meg gátlástalan leszek a piától. Jó, szexeltem már józanon kismilliószor de az alkohol mindig egy olyan vad énemet hozza ki(az a fura hogy ez csak szex közben igaz) hogy sok perverz meg mocskos dologba belevitt már:D

2021. júl. 9. 21:12
 20/22 anonim ***** válasza:
50%

Lejet vicces, vagy elitelendo, de engem total kiabranditana ha jozanul nem tudna elvezni velem valaki a szexet, foleg aki nem egy random aznap ejszaka megismert no, hanem akivel tobbszor is talalkozok igy.

28/f

2021. júl. 9. 21:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!