Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexpartner józanul akar szexelni?
Én is így vagyok, olyankor jobban el tudom magam engedni, amikor ittam valami piát, na de nekem megy enélkül is a szex :D
L
Jaja :) egyénként tehetsz egy próbát így józanul is
Maximum ha nagyon nem megy, akkor szex közepén felpattansz és iszol pár felest :D
L
Szerintem is dobj be valamit előtte úgy, hogy kicsit érezd a pia hatását de ne annyira látsszon meg. Ha nem akarsz komoly kapcsit, akkor nem fog kárt okozni az a kis pia.
Amúgy csajként teljesen megértelek én is nagyon könnyen ellazulok meg gátlástalan leszek a piától. Jó, szexeltem már józanon kismilliószor de az alkohol mindig egy olyan vad énemet hozza ki(az a fura hogy ez csak szex közben igaz) hogy sok perverz meg mocskos dologba belevitt már:D
Lejet vicces, vagy elitelendo, de engem total kiabranditana ha jozanul nem tudna elvezni velem valaki a szexet, foleg aki nem egy random aznap ejszaka megismert no, hanem akivel tobbszor is talalkozok igy.
28/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!