Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiként mennyire nehéz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként mennyire nehéz szexpartner találni a neten?

Figyelt kérdés

Persze a rossz lányokon kívül :D

Vajon szexre mennyire nehéz nőt találni?

Mely oldalak a legjobbak? Tinderen nehéz ilyenre csajt találni?

2021. júl. 11. 15:15
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
37%
"Férfiként" könnyű :D
2021. júl. 11. 15:16
 2/17 anonim ***** válasza:
89%
Kinézetedtől és státuszodból függ, egyértelmű. Vagy attól h mit tudsz bekamuzni. Gondolom bővebben úgysem érdekli a diplomád, csak amíg az ágyig elviszed.
2021. júl. 11. 15:17
 3/17 anonim ***** válasza:
54%
nekem eddig mindig sikerült, sőt általában amikor van valaki akivel tartósabb a dolog, már mások is vannak akik találkoznának, de 1 partnerrel járok össze egyszerre
2021. júl. 11. 15:17
 4/17 anonim ***** válasza:
38%
Nagyon undorító, hogy manapság szinte mindenki azért van fent Tinderen, hogy szexkapcsit keressen magának... Rohadtul nem erre lett létrehozva, de a sok kangörcsös ember (nők is) kisajátította erre a célra...
2021. júl. 11. 15:18
 5/17 anonim ***** válasza:
77%
Nekem soha sem sikerült kezdem azt hinni a lányok nem is szeretnek szexelni
 6/17 anonim ***** válasza:
90%

Személyesen sokkal könnyebb. A neten annyi bunkó szerencsétlen gyökér van, hogy ha te még nem is vagy az, a nők már akkor is automatikusan küldenek el a fenébe:D legalábbis nálam biztos ez a helyzet. Annyi barom talál be, olyan fárasztóak, hogy már el se tudom hinni, hogy vannak normális férfiak a neten (100ból 1 talán)

N

7/17 anonim ***** válasza:
52%
Régebben talán könnyebb volt de sok a megbízhatatlan mind a két oldalon. Még pár éve itt is találtam egy kedves fiatal lányt.
2021. júl. 11. 15:25
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen viszont ennek a pozitív hozománya, hogy felértékelődik a "normálisság", így azoknak tulajdonképpen könnyebb. Volt hogy 13 lánnyal beszéltem egyszerre rendszeresen. Egyébként a külső számít igazán, sőt van hogy az intelligencia még hátrány is mivel pl volt olyan lány aki bevallotta hogy csomószor nem is értette miről beszélek(pedig próbálok törekedni az egyszerűségre)

20F

2021. júl. 11. 15:34
 9/17 anonim ***** válasza:

En vidéki vagyok. A legközelebbi város is kb 30 000 lakos. Én nagyon nehezen találok szexpartner. Nem is h nehezen, hanem nem találok. Egyszerűen nem vagyok az a nagyon fotogen, és eleve a képen megbukok. Értelmes embernek tartom magam, de a neten való ismeretlen emberrel való kommunikáció és flört nekem nem megy. Hiányzik a másik arca, hogy lássam mit reagál rá. Se tinder, se badoo semmi sikert. Részben az én, részben a körülmények miatt is.

És igen, a nok is belefaradtak már, ahogy a 6os írja. És én is, erőltetni a beszédet egy idegen emberrel. Könnyen kihal valahogy a tuz már belőlem.

2021. júl. 11. 15:39
 10/17 anonim ***** válasza:
73%
Mindenki csak dugni akar... Normális kapcsolat 2021-ben már nem is létezik.
2021. júl. 11. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!