Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként mennyire nehéz szexpartner találni a neten?
Persze a rossz lányokon kívül :D
Vajon szexre mennyire nehéz nőt találni?
Mely oldalak a legjobbak? Tinderen nehéz ilyenre csajt találni?
Személyesen sokkal könnyebb. A neten annyi bunkó szerencsétlen gyökér van, hogy ha te még nem is vagy az, a nők már akkor is automatikusan küldenek el a fenébe:D legalábbis nálam biztos ez a helyzet. Annyi barom talál be, olyan fárasztóak, hogy már el se tudom hinni, hogy vannak normális férfiak a neten (100ból 1 talán)
N
Igen viszont ennek a pozitív hozománya, hogy felértékelődik a "normálisság", így azoknak tulajdonképpen könnyebb. Volt hogy 13 lánnyal beszéltem egyszerre rendszeresen. Egyébként a külső számít igazán, sőt van hogy az intelligencia még hátrány is mivel pl volt olyan lány aki bevallotta hogy csomószor nem is értette miről beszélek(pedig próbálok törekedni az egyszerűségre)
20F
En vidéki vagyok. A legközelebbi város is kb 30 000 lakos. Én nagyon nehezen találok szexpartner. Nem is h nehezen, hanem nem találok. Egyszerűen nem vagyok az a nagyon fotogen, és eleve a képen megbukok. Értelmes embernek tartom magam, de a neten való ismeretlen emberrel való kommunikáció és flört nekem nem megy. Hiányzik a másik arca, hogy lássam mit reagál rá. Se tinder, se badoo semmi sikert. Részben az én, részben a körülmények miatt is.
És igen, a nok is belefaradtak már, ahogy a 6os írja. És én is, erőltetni a beszédet egy idegen emberrel. Könnyen kihal valahogy a tuz már belőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!