Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "utasított" vissza a volt partnerem? L
1 éve szex kapcsán beszélgetni kezdtem egy férfivel, jól is nézett ki. Első találkozón meg is volt a szex, ami jól sikerült. Ő is élvezte. Utána kérdezte is, hogy mikor lesz a következő. Akkoriban elég rossz passzban voltam, így azt mondtam, hogy inkább hagyjuk abba ezt, de biztosítottam, hogy jó volt az ágyban és nem miatta akarom ezt szüneteltetni.
Mostanában megkerestem, hogy lenne-e kedve szexelni velem újra, mert változott ez-az az életemben, de nem mondta, hogy oké mikor, hanem kitérő választ adott. Ez érthető? Férfi egó vagy mi? Nem erre számítottam. Pedig ugyanúgy szingli.
Azért is fura, mert a férfiak nagy része úgy gondolkodik, hogy egy potya szex mindig jól jön (igen, ezt tőlük hallottam)
Nem téma, lesz helyette másik, csak érdekelnének a tapasztalataitok!
Mert meggondolnád magad mire oda juttok.
Megint valami "olyanod" lenne.
Lehet van másik szexpartnere vagy csak már nem érdekled annyira. Pl engem se érdekelnek a régi partnereim:D akkoriban valami megfogott bennük, de ma már nem kellenének. Szerintem ne agyalj ezen ennyit, keress más pasit, szexre könnyebb találni mást:)
N
Te utasítottad vissza...
Most ő mond nemet és neked kell mást keresned helyette, már ha van büszkesége ennek a férfinak, akkor ezt fogja csinálni.
Kettős mérce lenne, ha te mondhatnál nemet, de ő nem.
Én is férfi egóra tudok gondolni, szerintem azt hitte, amikor azt mondtad, hogy hagyjuk, hogy nem volt jó és finoman akarod lerázni.
Ezek az én női gondolataim, hátha a férfiak másképp látják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!